tisdag 15 september 2009

Vitt

Välkommen!

Jag tycker det är viktigt att när man kommer hem till oss ska man känna sig välkommen. Nu har jag satt upp bokstäver så att man förstår att man är välkommen hem till oss. Den sitter rakt fram i hallen så man ser den direkt man kliver in genom dörren. Emma som har bloggen Emmas rum har gjort jättefint med sina väggord, titta in får ni se. Kan hända att jag kanske byter ut min välkommen-skylt mot en liknande som hennes. Så fin tycker jag.


Här hemma hänger det bakhanddukar och kökshanddukar på tork. Jag har klorinat dem. Nu är de mycket finare, vitare och renare.
Min Hälsoplan:
Bakning + klippa lite med sekatören + mycket mörk choklad i fredags = migrän + kaos i kroppen + armarna vill inte något nu. Så jag får bli hemma några dagar denna vecka tills det akuta släpper. Men så här är min kropp.
Jag fortsätter med mina kost och det tycker jag går riktigt bra än så länge. Ska skriva ner en topp-20- lista på bra mat till nästa gång.
Nu ska jag sätta mig ute och läsa gamla lantliv som jag hittat, bla det första numret som kom ut.
Kram

5 kommentarer:

Mamma C sa...

Det blev fint med välkommen där över dörren. Vilket skit med kroppen som bråkar. Inte kul med huvudvärk heller.
Kramis Mamma C

Emma sa...

Din väggdekoration är ju jättefin, precis lika fin som min! =) Kramis

Fröken Fräken sa...

Sedan jag satte upp min griffelavla där jag skrivit just Välkommen så trivs jag också bättre i min hall :-)

Jag använder Biltemas sprayfärg. Hobbyfärg till det som ska vara matt, och fälgsprayen till det som ska vara blankt.

annika sa...

Jobbigt att du får ont av att göra sån´t som är kul. Jag gillar att du fokuserar på maten. Tror att vi äter fel många gånger. Lycka till!
Annika

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀