söndag 6 september 2009

Inköp

Hoppa jag inte skrämde bort er med vad jag skrev i förra inlägget.
Nu får ni inte tro att jag inte kommer att skriva om inredning i fortsättningen, nä då jag kommer att fortsätta som vanligt men skriva lite för att skärpa mig själv om hur det går med min lilla plan. Eller rätt så stora för mig, fär det kommer innebära en del matförändringar.

Titta vad jag hittade på ONOFF, en Blender och en ny elvisp. Vi har den här serien förut i vattenkokare så det var lite kul att köpa samma. Tur hade jag för de var nedsatta i pris. Jag tror den utgår snart, OBH-Nordica
har haft den ett tag. ( Tänk vad snyggt det skulle vara om vi hade ett ljust grått kakel till dessa apparater, är det inte ett skäl till att byta va? Nej kommer mannen att säga!)

Jag har börjat gjort surdeg. Jättekul att prova baka på det. Det blev tre limpor med solrosfrön i och så har jag bakat frallor också. Jag försöker nu att bara använda mjöl som inte är siktat, nu blev det dinkelfullkornslimpor. Riktigt gott faktiskt för att vara bakat av mig, mina barn vet jag menar.
Jag vet inte hur jag ska skriva om min plan för att äta mat som stärker min kropp. Skulle behöva en bra rubrik, Planen, Matmedicin eller något som Uppdatering! Vi får se.
Nu är det dags för en ny arbetsvecka. Tror den går rätt så bra, ska på föreläsningar hela tisdag. Ska bli roligt och så får jag sovmorgon också. Ha det så gott.
Kram Kristina


7 kommentarer:

Mamma C sa...

Dom såg jättegoda ut dina limpor. Jag bakade förr på bara dinkelmjöl när det var GI för hela slanten här hemma. Ha en bra ny vecka du med.
Kram Mamma C

Min Skattkammare sa...

Åhh, så gott det ser ut! Och det ÄR gott också med hembakat! Mums!
Det pratas ju mycket om det här med kosten och hur den påverkar oss positivt och negativt. Uthålligheten kommer säkert när du börjar märka resultat.
Jag önskar dig riktigt lycka till!
Du får gärna guida mig till den där tygbutiken. Jag tar med mig Marie som länge pratat om den men inte visste var den låg riktigt.
Hon går dessutom på behandling sen många år hos en tjej som är riktigt insatt om det där med kosten, kanske kan hon ge dig nåt nyttigt tips! :o)
Vi hörs igen!
Ha det så bra!
Kramar Kicki

Emma sa...

Vilken snygg blender och elvisp! =) Bröden ser jättemumsiga ut. Jag får nog ställa till med brödbakning i helgen, du har inspirerat mig =) Kramisar!

Petra C sa...

Det ser gott ut brödet! Här hos oss är det mannen som bakar bröd, när det väl blir av. Hembakt bröd är smaskens.

Lycka till med planen och du... vad du var duktig med soffan! Snyggt! En sån soffa skulle jag också vilja ha.

Kram Petra

Nordingården sa...

Vilka snygga köksmaskiner!!! En fröjd att baka mdd em kan jag tänka!! Mari.

Min Skattkammare sa...

Det nappar vi på direkt......fikat alltså! ;o) Vad kul!
Marie är så rar och snäll.....som du, så det blir trevligt!
Men det blir nog inte före vecka 40. Jag ska ut på lite äventyr!
Kram Kicki

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀