tisdag 22 september 2009

Rätt svar är...


.. att killarna fyller år denna vecka. Den stora fyller 20 imorgon och den lilla blir ett år på lördag. Mycket att fira tycker jag. Det blir kalas med hela tjocka släkten och kompisar till Gräshoppan i morgon. Jag har så snäll jobbarkompis, han jobbar för oss båda i morgon eftermiddag så jag kan sluta 12.00.


Det här blir ett sånt här tråkigt inlägg utan bilder ( bara samma bild som förra inlägget ), hittar inte kameran. Och jag som har tagit ett så fint morgonkort med dimma.


Dimmig känner jag mig just nu. Trött efter dagen och fick i mig mat lite för sent nu i kväll. Så jag lägger mig nog tidigt.


Min hälsoplan

Nu är jag i vecka fyra, Nu ska jag fokusera mig på vilken motion som passar mig bäst.

To go -typen: snabba fix, maskerad energi, spänning,

To stay -typen:vill ha lugn och ro, långsam typ, sitter gärna länge med morgontidningen.

Jojo-typen: Lite upp och ner, vill vila , men kan inte, vill agera med det går inte.

Jag tror jag är den sista " jojo-typen". Min motion ska då vara, styrketräning, promenader och pilates.


Promenader tar jag varje dag nu, men jag vågar inte stryketräna, då skulle jag verkligen få vara hemma länge. Men det är mitt mål att börja med det om ett tag.


Försöker att hålla mig till ren och enkel nyttig mat. Det blir mycket fisk och kyckling. Ikväll lagade jag kycklingwok med kokosmjölk och fullkornsnudlar. Det är viktigt att äta tre mellanmål också och idag skulle jag ha ätit bättre på eftermiddagen, inte bara grönt te och en apelsin.

5 kommentarer:

Emma sa...

Vilken fin bild på grabbarna! =)
Jag har nog influensa, eftersom jag har feber =( Så jag kan inte komma och gratulera gräshoppan imorgon. Men vi ses nog hos lill-grabben på lördag! Kramar

Mamma C sa...

Aaaahaaaa, var det så det var. Du får börja lite lätt med att lyfta mjölkpaket.
Kram Mamma C

annika sa...

Skynda långsamt som det heter. Man måste tänka långsiktigt. Var rädd om dig!
annika

Lyckoslanten sa...

Aha, de hade födelsedagarna tätt! Jag tycker det är intressant att läsa din hälsoplan. Jag har ju testat ett som annat, men det är det där med konsekvens. Annars är det kloka tankar! :o)

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀