torsdag 24 september 2009

Torsdag


Är det inte kameran så är det kortläsaren. Nu är jag rikigt frustrerad, kameran är hittad men då finns inte kortläsaren. Kameran hängde så fint på en krok i hallen. Det var den kära mannen som hittade den och det var tur så det blev några kort tagna när Gräshoppan fyllde 20 i går.
Men jag kan ju inte visa er de fina morgonbilderna.

Min hälsoplanNu har jag hittat en liten motionsrutin. När jag kommer hem från jobbet eller innan jobbet , går jag ca 15-20 min, gör 10 sittups och 10 ryggövningar + stretchar.Det är lagom för mig så jag inte gör för mycket för då är det = hemma från jobbet med värk som förra veckan. ( Sekatören som ställde till det då är undanlagd och jag vågar inte baka än)När jag får värk och egentligen skulle behöva ta en tablett, går jag sakta i 15 min och då släpper det några timmar. Oftas kan jag ha värk mitt på dagen på jobbet med då kan jag ta en sakta promenad på min lunch rast. Jag tycker det är skönt att slippa ta tabletter men tar när jag måste för det är inte bra att gå med värk.Frukost idag: smoothi med soyamjölk, linfröolja, ananas, banan, lite vattenmelon, loppisfrön. Och en halv avocado. Mitt morgonägg som jag brukar äta sparade jag till lunch.Mellanmål: En kopp te, päron, lite nötter.Lunch: Sallad på ruccola, rester av hjortkött, ett ägg, tomater, gurka, paprika, vindruvor. Gjorde en cole slow med broccoli, vitkål och valnötter som blandas med soyayoghurt och dijonsenap.Mellanmål: En halv surdegsfralla (hembakad) med osockrad jordnötsmör på, en morot, en kopp grönt te.Middag: stekt aubergin med trattkantarellstuvning på med lite tofu och quinoa till, sallad på ruccola, gurka, vattenmelon. Jättegott.Mellanmål: Lite vindruvor och ett glutenfritt majskex med smör på har jag precis smaskat i mig.Ungerfår så äter jag varje dag, fast rätterna lunch och middag varierar. Jag är mätt hela tiden men har inte tappat några kilon. Nu gör jag inte detta för att gå ner vikt utan för att se om jag kan minska värken med kosten, med något kilo på magen kan gärna få försvinna.

Lycka till med er hälsa många kramar från mig.


4 kommentarer:

Mamma C sa...

Frustrerande när man lägger bort sina saker. Tycker du är jätte duktig med ditt projekt. Hoppas att du kommer att hitta något som tyder på att det är bra och tvärtom. Så att din värk försvinner.
Kram Mamma C

annika sa...

Det är klart att du kommer att minska i vikt på sikt. det du äter är ju enbart nyttigheter. Det är nästan helt vegetariskt eller...? MInns att det stod något om hjortkött. Sen jag slutade med fläsk-nötkött så märks det i minkropp...till det positiva förstås. Undrar hur saker kan försvinna så där bara....???
Ha det gott)) annika

Lyckoslanten sa...

Vilket kul smeknamn på sonen! Jag har en massa namn på mina söner och de lystrar till dem alla. Jag borde göra samma motion som du gör. Den där smothien är däremot välbekant och man håller sig mätt länge på den. Hoppas du får en bra dag!

somebody sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀