fredag 18 september 2009

Höst i köket

Nu känner jag för att ändra i köket lite och jag blev så sugen på lila. Det blev en ny kudde från Hemtax ...


....och häe nedan ser ni vilken fin härlig kopp jag hittade på Krusagården i Örebro. Jag tycker det blev så gulligt med blomman i. Ljusen i koppparna köpte jag på Designrummet under chokladmässan.Vi har ju en så härlig gammal kökssoffa, men jag är lite sugen på att måla den vit eller att mannen ska göra det hihi.. Men det är ett jobb att slipa den först och få bort lacken. Det har jag nog skrivit förut om i bloggen tror jag. Vi får se, hemma hos oss går inget så där jättefort direkt.
Min hälsoplan
Nu i kväll mår jag bättre. Jag var i går till min kiropraktiker och så var jag hos massören. Men morse kan jag tala om kändes det som jag blivit överkörd av en långtradare. Det har varit skönt att vara hemma den här veckan, men det är svårt att vila när man ser allt här hemma man vill göra.
Nu har jag hållt upp med mjölk några veckor och tycker jag mår bättre i min mage faktiskt. Ska bli intressant efter några månader om det gör någon skillnad på värken i muskler och leder med denna kost.
Jag har börjat med att äta antioxidanter, Vitaepro heter tabletterna. Så varje morgon tar jag omega-3 och antioxidanter + linfröolja i min smoothi.
Nu ska jag gå och se på Idol, är lite svag för det programmet. Det är så bra jury nu tycker jag.
Kram Kristina8 kommentarer:

annika sa...

Hej! Jag lyssnar på Idol.
Tänkte på att berätta att jag har uteslutit fläsk-nötkött i min kost sen 6 år tillbaka vilket jag mår bra av.
Trevlig helg
Annika

annika sa...

Glömde säga att lila är min absoluta älsklingsfärg.

Lyckoslanten sa...

Det är trevligt att titta in här. Jag vill gärna länka till dig.

Ja, det är viktigt med hälsan. Själv har jag besökt min egen husdoktor i kväll. Önskar dig en skön helg!

Mamma C sa...

Bra att du börjar se någon bättring på din hälsoplan.
Ha en bra helg. Idol är toppen, såg det oxå.
Kram Mamma C

Vardagstugg sa...

Vilken söt kopp/kruka! =)

Trevlig helg!
Annelie

Fröken Fräken sa...

Jag tror att din soffa skulle bli jättefin i vitt! Men jag kan hålla med om att slipandet innan man får måla inte är så skojigt precis...
Låter bra att du ser positiva effekter redan av ditt nya liv, oftast brukar man ju ha så dåligt tålamod och vill ha förändring direkt, och det är ju inte alltid det funkar direkt...

Vardags-mirakel sa...

Jag har också börjat gilla lila, så snyggt i ert kök! Önskar dig lycka till med hälsoplanen, låter förnuftigt att se över kosten när kroppen krånglar. Jag ska nog göra det samma. Ha det bra, kram Eva.

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀