fredag 11 september 2009

Pralin pralin pralin

Jag har varit på CHOKLADMÄSSA!
Tror ni jag provsmakade något? ... rätt...massor. Mässan är i Askersund i helgen. Och eftersom min arbetsplats ligger där så passade jag på att gå på den innan jag åkte hem.

I sällskap med min fina kompis B provade vi allt vi kom över. Mörk choklad är ju bra eller hur!

Vi provade chokladkräm, chili-choklad ja alla möjliga smaker, choklad plockade av indiander i sydamerika, citron-choklad, pistage-choklad, lakrits-choklad från Island. Vi luktade på teer, tittade på allt vi hittade. Avslutade det hela med att ta en fika på Tutingen, mitt favvo-café.


Sitter just nu och ska öppna och ta en helt fantastisk pralin från Venus choklad i Askersund.

Min hälsoplan

Jag mår bra idag, härlig fredagskänsla.

Idag provade jag att gå upp 5.40 och ta en liten promenad på 20 minuter. Kroppen har ett eget system för smärtlindrig som kommer igång när man rör på sig. Jag tänker försöka röra på mig i min takt i lagom doser åt gången för att ge kroppen sitt eget "alvedon". Låter som jag inte har gjort det förut, men det har jag, nu handlar det mer om att jag kommer inte att gå så länge och långt utan ofta och kortare. Maten gick bra idag, blev det extra med all choklad med det tror jag jag behöver också.

Åt en hemgjord pizza i kväll med deg av smör, fullkornsmjöl och havremjölk. Övriga familjemedlemmar visste inget om det och då gick det bra! Tog en god havredrink med blåbär, banan, hallon och linfröolja till efterätt

***************************

Ha en trevlig helg alla, jag återkommer efter helgen.

Kram Kristina

7 kommentarer:

Mamma C sa...

Så trevligt med chokladmässa. Där skulle jag frossa massor. Mörkchoklad står först på listan här oxå. Köper alltid 1 eller 2 kakor med det när jag handlar. Ha en bra helg.
Kram Mamma C

Petra C sa...

Klart kroppen kan behöva lite choklad då och då också.
Hoppas du får en trevlig helg!
Kram Petra

Fröken Fräken sa...

Chokladmässa! Ojdå, det lät farligt gott! :-) Man kanske måste hugga in på den chokladbiskvi som väntar på en i kylskåpet.
Det låter som att det går bra med dina nya vanor!

Och nu har jag börjat måla bänken, det blev just ljusgrått!

junhe sa...

bara älskar choklad, men eftersom jag är laktosintolerant, får jag hålla mig till de mer smakstarka sorterna och de kan man inte äta hur mycket som helst av *suck*
ha en fortsatt bra söndag & bra start på veckan/ kram junhe

Emma sa...

Vad härligt att du mådde bra i fredags. Hoppas att den känslan höll i sig resten av helgen. Monsterkramar! =)

Min Skattkammare sa...

Mums.....mums....!
Inget är som choklad, så är det bara!
Vad duktig du är med ditt nya liv! Ja, tänk vad motion ger mycket tillbaka, fler borde komma till den insikten, så mycket bättre och piggare många fler skulle vara!
Jag ser också fram emot våran "date". ;o)
Ha det underbart på er resa!
Vi hörs igen!
Kram Kicki

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀