måndag 2 november 2009

Trevlig måndag


Det här är väl en fin inredningsbild!
Så såg det ut för en stund sen hemma hos mig när vi åt fisksoppa. Det har varit en sådan trevlig kväll, två affärer hanns med i skogen, Tittis bod och Ljuva rum. Jag hade inte med någon kamera så det blir inga foton tagna där.
Snälla Kicki och hennes kompis M hade med sig så fina presenter till mig. Saker för att reta julpolisen, det är jag som är lite julpolis. Tycker inte om när julen kommer för tidigt. Jag får fota en annan dag när det är ljust ute, så får ni se vad jag fick.
Kram Kristina

7 kommentarer:

Min Skattkammare sa...

Mmmmmm......mums, det smakar gott än i munnen! Jag tror att jag struntar i tandborstningen.....fniss.
Så himla gott allting!
Åhhhh, så trevligt vi hade, det sa vi båda två! Och du Kristina är ju toppen....så är det bara! :o)
Det måste bli fler gånger framöver.
Det var bara en sak jag saknade........Kristian, var hade du gömt honom!? ;o)))Tack för det rara sms:et! Jag kan tyvärr inte svara, har inte lärt mig än.....pinsamt.....
Nu ska jag skutta ner i sängen och le förnöjt åt en lyckad eftermiddag/kväll!
Kramar Kicki
Marie skickar en kram också!

annika sa...

Ser trevligt ut. Bra att utflykten blev lyckad. Jag trodde att det fanns mer tyg i den affären tidigare. Har den bytt ägare?
Kram annika

LenaS sa...

Åh vad härligt ni verkar ha haft det ;o)
Ha en fin dag!
kramis/LenaS

Lyckoslanten sa...

Härligt med sådana bilder och soppan ser god ut. Det låter mysigt ja, nästan spännande med affärer i skogen. Det där var minsann en myskväll!

Mamma C sa...

Ser ut som ni hade en riktig trevlig dag.
Kram Mamma C

Min Skattkammare sa...

Nu vet jag var Kristian finns!!!
Jag såg honom i morse på tv:n. Han är djurskötare. Om du går till biografen kan han ses i filmen "Så olika" regisserad av Helena Bergström. ;o)
En riktig feelgoodfilm, ska det visst vara! Det får nog bli ett biobesök framöver........! Men man ska ju undvika folksamlingar nu i svininfluensans tider.....suck, man vill ju inte ha någon snörvlande brevid sig i onödan.
Tack igen för att vi fick komma.....så kul så! :o)
Kram på dig!
Kicki

somebody sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀