söndag 22 november 2009Jag brukar göra kransar varje år till jul. Men i år har jag köpt två stycken. Den översta kommer från julmarknaden i min systers loge och den undre köpte jag på julmarknaden jag stod på igår. Det var inte mycket folk som kom, vädret var ju strålande ute så folk ville nog inte gå in på en liten julmarknad. Jag sålde lite tygkorgar i alla fall.
Ha en skön söndag!
kram Kristina

6 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Jag tycker att det låter så mysigt när folk gör kransar och själv har jag inte gjort detta på flera år. De senaste åren har jag köpt mina. Det finns så många talangfulla inom detta område också! Du lyckades hitta fina kransar du!

LenaS sa...

Åh vilka fina kransar, jag får aldrig till mina....
Ha en fin vecka!
Kramis/LenaS

Majas skafferi sa...

Hej! Jättefina kransar! Vad mysig den förra julmarknaden verkade! Ditt bord såg väldigt trevligt ut, fint med vita julstjärnor! (Har köpt två st. idag!) Ha det bra!

Fröken Fräken sa...

Tänk, det blev inga kransar för mig den här helgen heller! Jag får nog köpa mina om det ska bli är något. Trist att det inte var lika många besökare på den här marknaden..

Jes/Vita villa vila sa...

Vilka fina kransar! Mysigt nu med allt pynt till advent & jul :)

Jes

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀