lördag 14 november 2009

Nytt

Nu ska jag visa lite nytt i vardagsrummet. Jag har ju lovat att visa vad jag köpte på Designrummet. Det är två stycken stoldynor från Nyblom & Kollén, man kan ha kuddar i dem men jag vill ha dem utan. En fin hålsöm finns på volangkanten.

Vi har äntligen köpt en matta, det blev en vit. Hittade den på Matt-elefanten, nedatt till halva priset.
Det har hamnat röda kuddar i soffan rakt fram för att machta kuddarna i stora soffan, de grå med flera färger på. Jag tycker om att ha någon färg inte bara vitt. Efter jul kommer det nog att bli nya gardiner och ny färg på kuddarna.


Nu sitter jag och väntar på att lilla Max ska komma till sin mormor. Bäst att stänga alla dörrar och sätta skohorn i vissa kökslådor!
Ha en bra lördagkväll.
kram Kristina9 kommentarer:

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad fint! Har inte heller några dynor i mina stolsitsar, blir bra ändå när man har en stoppad sits på stolen.
Ha en fin kväll!
Kramis/LenaS

Emma sa...

Det är SÅ fint med bordet, stolarna och den vackra soffan! Önskar att jag hade ett större hem, då skulle jag också ha någonting liknande hemma =)
Mutter och putter hälsar tillbaka. De har haft en jättebra vecka =)
Kramar från oss alla tre! (+ mina två lurviga små monster)

annika sa...

Har också de stolöverdragen och provar att stoppa i en dyna ibland. Våra stolar är gamla och nedsuttna så det kan kännas lite skönt.
Kul att du hittade en matta som du blev nöjd med. Snyggt med ljusa mattor.
Kram annika

Fröken Fräken sa...

Det där fina matbordet var ju superfint! Precis ett sådant har jag varit på jakt efter så jag tror att det skulle passa perfekt i min lilla mathörna. Och kuddar kan man ju byta hur ofta som helst, är min åsikt!

Jag tror att de skulle få in fler omgångar av zinkvaserna på Granit, men då har jag inte möjlighet att köpa dem, så tur att man hittade några :-)

Majas skafferi sa...

Hej! Jättefint bord med stolar som passar till! Har ett liknande själv :)! Alltid kul att ändra lite med kuddar och mattor också! Ha det bra!

Min Skattkammare sa...

Mattelefanten..!? Är det nåt spännande i Hallsberg!?
Där uppe har jag tassat lite.....fint! :o)
Nej, det är inte lätt att hinna med allt man tänker, och inte är det särskilt lockande att åka bort när mörkret sänker sig på eftermiddan.
Du får ta det när ljuset kommer tillbaka annars.....jag finns ju kvar, och så är det lugnare så vi hinner babbla lite. ;o)
Nu ska jag slå ner rumpan i soffhörnet......gäsp.....
Ha det så bra, vännen min!
Har du vaccinerat dig än? I morrn ska jag till Frövi....hoppas inte kön är alltför lång.
Kramar Kicki

Lyckoslanten sa...

Hej! Nu har jag missat några inlägg här. Ja vinterpynta är väl bra. Jag börjar nog julpynta först vid advent, dock sparsamt. Fina stoldynor du har köpt! Det vita lyfter, men du tycks ha mycket vitt annars! Ha en bra vecka!

Min Skattkammare sa...

Vet du.....jag gillar inte heller denna uppsjåsning av massvaccinering. Läser man det finstilta så ska denna influensa inte skilja sig nåt från andra....
Ändå vet jag inte........?
Jag känner inte för det.
Usch vad svårt.
Nu fick du lite mer att läsa...hi hi.
Kraaam och godnatt på dig!

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀