lördag 6 juni 2009

6 juni

Vår nationaldag idag. Jag vill vara stolt över mitt land och jag känner tacksamhet att jag har det så bra.
Vi ska fira dagen med födelsedagsfika oss vår dotter Sara, som har fyllt år. ikväll blir det grillning och förmodlingen fotboll för en del av i familjen. ( inte jag).

Vill så gärna visa vår spirea vi bredvid vår dörr. Den är helt underbar när den blommar. Min man tycker vi ska klippa ner den lite men jag vill ha den så här stor.



Här är en annan spirea, en björkspirea. Vi har dem planterade i en rundel för att göra det lite finare där vi har trekammareavloppsbrunnar ( vilket jättelångt ord jag fick till). Nu blommar timjan där och sen har jag ställt min lilla zinkbalja. Jag har tre stycken zinkbaljor i olika storlekar som jag köpt på loppisar för länge sen. I den här kommer det krasse.

Ha en bra nationaldag alla mina läsare!
kram Kristina




4 kommentarer:

Mamma C sa...

Vilket meddelande ovanför. Jag har oxå fått detta någångång på bloggen. Vi käkade kallrökt lax idag och så har man sett fotbollen och blivit sur. Ha en bra söndag.
Kram mamma C

Vardagens guldkorn sa...

Härliga bilder! Visst är det vackert med zinkbaljor, skulle kunna ha hur många som helst! Lycka till i min utlottning!
Kram Linda

Unknown sa...

Ja visst har vi det bra i vårt land,men mycket har försämrats med denna regering..tex indragning på personal för de gamla som har byggt upp vårat land..

Vilken underbart vacker spirea,så mycket blommor och den doftar nog gott,fina bilder!Så söt zinkbalja!

Önskar dig en skön Söndag,
Kram Maria

Fröken Fräken sa...

Det var ju härligt att ha en så stor blommande buske! Inte ska ni klippa ned den! Det är ju tyvärr inte sommar så länge som man skulle önska här, så man får passa på att njuta av allt!