måndag 22 juni 2009

Sommar

Jag och mitt barnbarn charmtrollet Max


Tänk nu är det sommar! Den kom till slut.

Jag har haft en jättehärlig midsommar på Hjälmargården. Vi hade faktiskt bra väder, regnet kom inte förräns kl 23 på midsommarafton. Och midsommar dagen var mulen först med sen solig. Söndagen vaknade vi i husvagnen och det var blå himmel.

Vi hade lånat en husvagn av min jobbarkompis. Förr hade vi en med mannen var rätt trött på den, för i nio år låg han ute på jobb och bodde hela veckorna i den, sommar som vinter. Men det är mysigt att låna en ibland.

Nu är vi småbarnsföräldrar igen Vi har lilla tjejen på två år hos oss i tre dagar, så får hennes föräldrar lite egen semester. Det är så mysigt. Tyvärr jobbar jag på dagarna med farfar är ledig och får leka, plocka kottar och läsa böcker. Just nu ligger hon och ska sova och hon sjunger lite för sig själv.

Något jag gör nu för att njuta att det är sommar, det är att grilla så mycket som möjligt, jag är ett matvrak. Idag blev det fläskkarré med färsk potatis och tzatziki.

Må så gott i solen.
kram
7 kommentarer:

promenader på landet sa...

Vad härligt det låter när du umgås med dina barnbarn!! Lyckliga dem som får mycket tid jag tror barn i dag har lite brist på vuxentid i bland! Kram Maria

Helena sa...

Kikar in för första gången! Ska läsa vidare här nu! Kram Helena

Mamma C sa...

Vad härligt att få rå om dom så länge. Blir mycket lek och stoj.
Kram Mamm C

Mamma Millan sa...

Hej du goa o tack för titten..blidde så glad så!!

japp grilla sååå gott o tzaziki...mums..här blidde det färska räkor o bakad potatis i sommarvärmen på vår altan!!!

Kramelikram
~♥ Millan ♥~

Fröken Fräken sa...

Låter som att ni också fått en härlig inledning på sommaren! Både med bra väder och fint sällskap! Här är det rackarns varmt, och vi håller nästan på att smälta bort.. pust.. men man ska ju inte klaga..

Min Skattkammare sa...

Puh....flämt!
Kikar in och säger hej på dig! :o)
En kund var inne och ville göra en beställning på såna där tygkorgar.
Jag mailar dig senare......mina väninnor kommer strax på "kackel" i sommarkvällen! ;o)
Kramis på dig!
Kicki

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀