torsdag 11 juni 2009

Fyndat

Igår tillbringade jag kvällen med att köpa studentpresenter. Det är tre stycken jag gärna vill fira men tyvärr hinner jag inte med alla imorgon. Tycker jag hittade fina saker. Det är bäst jag inte visar vad jag köpt ifall någon läser detta.

Hittade något jag letat efter. Något att hänga på väggen i hallen som man kan ha vantar i och annat smått och gott ( hoppas vantarna dröjer innan de ligger där). Det var Indiska som gjorde mig glad.De kostade 129 kronor styck. De var lite fula i några hörn och färgen lite bara lite ful på ett ställe. Jag frågade om de hade några mer, men de var de sista. Så jag fick båda för 129 kronor! Och inte gör det mig något att de ser lite slitna ut :)


De kommer att sitta till höger om rockhängaren. Bli inte förvånade om det dröjer innan det kom en bild på det för nu är det sommar och annat på gång, så det kan dröja lite.

Regna inte bort nu i helgen.

kram Kristina

8 kommentarer:

Myownhome sa...

De där lådorna från Indiska är så snygga! :) Vilken tur att få två men bara behöva betala för en. :)

Ha det bra!
//Johanna

Leamarlené sa...

Vad snygga lådor. Det var länge sedan jag var in på Indiska och inte visste jag att dom hade så där snygga lådor. Kommer att bli jätte fint i hallen med dom.

Ha en jätte trevlig helg

Kram, Marlene

Mamma C sa...

Dom var jättesnygga vilket klipp det blev oxå. Ha en bra helg du med i ruskvädret.
Kram Mamma C

Emma sa...

Nej men, såna där har ju jag också! =) Vilken bra smak du har ;) Kramis

Min Skattkammare sa...

Nähä.....här ska ingen regna bort! ;o)
Vad mysigt att du fick låna lilla Max ett tag!
Jättefina lådor du fyndat. Indiska har mycket fint.
Blir det nåt Torp i år? Jag har kollat in programmet och det var mycket jag skulle vilja höra. Men det går att ratta in några sändnigar också på närradion. Det brukar vi göra.
Ha det så bra! :o)
Kram kicki

StrandviksVillan sa...

Svar: Hehe... Jodå visst är dagarna jättelånga, men ändå för korta, särskilt då man har semester men idag är sista dagen.

Dom där lådorna har det länge harmat mig att jag inte köpte då jag stod och tummade dom... Tror inte dom finns hos oss längre. Kommer bli jättebra där i hallen hos dig!

Ha en skön söndag! Kram!

Elin sa...

Snygga!! skulle passa bra hos mig ;-) Kram Elin

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀