måndag 15 juni 2009

Måndag

Oj nu är det nog dags för ett inlägg. Det är svårt att sätta sig vid datorn nu, jag är någon annanstans. Var kan det vara då ? Jo här:


Nya funkior är inköpta. Tog en cykeltur i lördags till ett ställe nära hos som säljer växter hemma hos sig, som ett växt-loppis. Jättebra och billigt.

Min klängros har jag klippt ner i år på mannens begäran, svårt att kasta pil annars. Jag har planterar en liten funkia under den.Här kommer krasse såsmåningom, petade ner en kryddsalvia och några strån som är en lilja som aldrig blommar. Hoppas jag får igång den.En vattenspegel som jag fick av kompisar, en försenad födelsedagspresent. Det är fint att lägga rosenblad i den. Kanske några små fåglar kommer och vill bada i den.


Min nävor som blommar nu, blåa och fina.
Jaha nu vet ni var jag är om det inte kommit något nytt inlägg på länge. Jag är ute så mycket jag kan. Vore bara så mycket skönare om det var sol.
Ha det så bra

6 kommentarer:

Vardagstugg sa...

kul med växtloppis.. vet att det finns nån sån här i närheten också, kanske ska göra sig ett besök =) Ja nu önskar man sig bara lite sol så man kan börja njuta av sommaren :-)

Annelie

Min Skattkammare sa...

Jasså...det är där du är! :o)
Jag kom ju på när du skrev till mig att du faktiskt berättat att du skulle till Hjälmargården.
Ja så här är det nuförtiden med minnet......
Jag har precis lyssnat på Torps webbsändning i takt med målarpenseln, det var bra ikväll.
Näää....vad tråkigt vädret är, det är konstigt att det bara fortsätter.
"Metrologen är en luring, ja en riktig luring....." tralla la. Kommer du ihåg den megahiten!? hi hi
Då får man se då om det blir någon konsert i morgon för dig.....?
Ha det gott!
Kram Kicki

Mamma C sa...

Då får vi hoppas du får en massa sol bland dina blommor. Så roligt med växtloppis, det har jag inte sett hos oss.
Kram Mamma C

Vardagens guldkorn sa...

Jodå, vi drar till Hjälmargården redan på torsdagen och blir kvar i över en vecka för jag är ledare på lägret som är veckan efter. Vi har alltid vår husvagn precis vid lekparken(mot bäcken). Då ses vi säkert! Kul att få ett ansikte på bloggare =0)
Kram Linda

Fröken Fräken sa...

Ja, visst kan man förlora sig i växter och blommor. Och nog vore det roligare att stå och plantera i solskenet än med regnvatten upp till knäna...

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀