lördag 6 juni 2009

6 juni

Vår nationaldag idag. Jag vill vara stolt över mitt land och jag känner tacksamhet att jag har det så bra.
Vi ska fira dagen med födelsedagsfika oss vår dotter Sara, som har fyllt år. ikväll blir det grillning och förmodlingen fotboll för en del av i familjen. ( inte jag).

Vill så gärna visa vår spirea vi bredvid vår dörr. Den är helt underbar när den blommar. Min man tycker vi ska klippa ner den lite men jag vill ha den så här stor.Här är en annan spirea, en björkspirea. Vi har dem planterade i en rundel för att göra det lite finare där vi har trekammareavloppsbrunnar ( vilket jättelångt ord jag fick till). Nu blommar timjan där och sen har jag ställt min lilla zinkbalja. Jag har tre stycken zinkbaljor i olika storlekar som jag köpt på loppisar för länge sen. I den här kommer det krasse.

Ha en bra nationaldag alla mina läsare!
kram Kristina
6 kommentarer:

dfgerghjkgy sa...

台灣a片,色情聊天網,苗栗人聊天室,3a情色台灣,性感影片,台灣情色,a片圖片,台灣論壇遊戲區,性感卡通美女圖片,性感卡通美女圖,自拍電影免費下載,香港論壇,辣手美眉,網友自拍貼圖,金瓶梅成人影片交流,39a片情人光碟網,免費視訊聊天室,下川島美女圖片,天堂私服論壇,咆嘯老鼠論壇,性愛情慾自拍,後宮小電影,辣妹美女寫真,本土a片,

線上看a片,自拍圖片集,美女內衣秀,a片卡通,後宮電影下載,愛情公寓聊天室,104情色聊天,私服論壇,18成人avooo,洪爺貼圖,色咪咪影片網,線上直播a片,真實自拍,聊天室ukiss,成人小說,

貼圖片區,自拍圖貼,情色短片論壇,性感情趣內衣,老婆自拍,寫真集,免費視訊辣妹脫衣秀,嘟嘟情色貼圖,網路美女,免費色情貼圖貼片,馬術俱樂部,xxx383美女寫真,美女內衣秀,哈雷聊天室,bt 論壇,後宮人氣貼圖貼片,dcp2p論壇,免費聊天室,美女圖,成人電影,080豆豆聊天室,

袍嘯小老鼠影片,台灣論壇遊戲區,嘟嘟成人網,王婉玲自拍寫真,g世代論壇,free game免費遊戲,色情網,情侶自拍,台灣少婦,av美女,學生妹自拍寫真貼圖區,免費色情聊天室,完美女人,內衣模特兒,免費情色小說,

Mamma C sa...

Vilket meddelande ovanför. Jag har oxå fått detta någångång på bloggen. Vi käkade kallrökt lax idag och så har man sett fotbollen och blivit sur. Ha en bra söndag.
Kram mamma C

Vardagens guldkorn sa...

Härliga bilder! Visst är det vackert med zinkbaljor, skulle kunna ha hur många som helst! Lycka till i min utlottning!
Kram Linda

Maria sa...

Ja visst har vi det bra i vårt land,men mycket har försämrats med denna regering..tex indragning på personal för de gamla som har byggt upp vårat land..

Vilken underbart vacker spirea,så mycket blommor och den doftar nog gott,fina bilder!Så söt zinkbalja!

Önskar dig en skön Söndag,
Kram Maria

Fröken Fräken sa...

Det var ju härligt att ha en så stor blommande buske! Inte ska ni klippa ned den! Det är ju tyvärr inte sommar så länge som man skulle önska här, så man får passa på att njuta av allt!

somebody sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀