fredag 17 april 2009

Hallen del 2


Nu har vi kommit så här långt, väggen är klar. Blev så ljust och fint. Mannen faktiskt att det blev bra. Och han köpte min idé ta vår gamla rockhängar, som vi haft i garaget i 15 år säkert, och måla vit och en spegel som vi också målar vit. Det känns bra med återanvändning.

Här ser ni vår gamla rockhängare som håller på att vit....

.... och här är spegel.

När jag väl börjar ett projekt, börja måla och greja så blir det alltid så här att mannen tar över och jobbar på med det tills det är klart så fort som möjligt. Det är bra, jag är en uppstartare och han är en slutförare.

Ha en skön fredagkväll och helg!


9 kommentarer:

Krisses hantverk sa...

Hej! Hittade hit via Strandviksvillan! Trevlig blogg du har ! Vilken stor skillnad det blir i hallen, ljust och fint! God fortsättning med fixandet och trevlig helg!

Vardags-mirakel sa...

Så fräscht och vackert!Det är bra att återanvända saker, oftast blir det hemtrevligare. Trevlig helg!

Mamma C sa...

Det blev jättefint med den vita väggen. Ibland är det bra att man inte slänger allt med en gång.
Ha en fin helg.
Kram mamma C

Fröken Eko sa...

Hej!
Du var inne på min blogg för ett tag sen å frågade hur man får in dendär "no comments" funktionen. Är så dålig på att svara på kommentarer, men nu ska jag försöka ändå :)
Först går man in på layout-sidan och klickar på "redigera" i rutan som heter "blogginlägg" Tredje funktionen nerifrån är den som jag döpt till "no comments". Där kan man döpa den och lägga till olika alternativ. Efter att man sparat det så måste man gå in på "layout" -> "redigera html". Ta först en kopia av all text i textrutan och spara det t.ex. i en wordfil (för säkerhets skull!) sen klickar du på texten "Återgå till mallstandardinställning..." under textrutan. Efter det sparar man och då borde man ha "no comment" funktionen på plats.
Om allt sk*t sig så har du all kodning till din sida sparad i.o.m. kopian du tog av texten och kan då enkelt copy-pasta in den i text-rutan igen.
Hoppas du får det att funka :)

Häls. F

P.S. Vad snyggt det blev i hallen!

Fröken Fräken sa...

Jag gillar också när man kan återanvända, antingen det man själv har eller det som någon annan har haft. Ser ut att bli härligt ljust där i hallen!

Ja, vill man ha ett långt liv så ska man nog inte flytta till Midsomer!

My Lovely Things sa...

Hej!!

åh vad fin eran hall blir!!

Ja det är så bra med återanvändning..

Ska bli roligt att se hur det blir när det blir klart..
ha det så bra..
kram anna

Petra C sa...

Det ser ut att bli jättefint i hallen. Härligt med ljusa vita väggar. Jag vill också göra om vår hall... fast jag kanske ska se till att allt blir helt klart i tvättstugan först ;)

Emma sa...

Jag kan knappt vänta längre, vill se "Hallen, Del 3" NU!! =)

StrandviksVillan sa...

Vilken fantastisk förändring!!
Verkligen snyggt och de "ny-gamla" detaljerna kommer göra mycket också.

Ha det bra!