måndag 27 april 2009

Vilken blogg ska man ha?

Ibland funderar jag på vilken typ av blogg jag ska ha. Just nu skrivar jag mest om inredning och det jag syr, men jag skulle lika gärna kunna ha en blogg om resor eller mat eller tro och kyrka eller böcker.

Det är det som är jag.

Det blir att man blandar lite och mest gillar jag att läsa inredningsbloggar, så jag fortsätter nog som vanligt.

Vi har flera trevliga resor inbokade, så här ser det ut framöver.

1. Mitten av maj en helg i Stockholm
2. Jag åker till London 5 dagar i Pingst och firar min syster som fyller 50 år
3. Gotland vecka 30.
4. Grekland vecka 40.

Visst älskar jag att resa men det viktigtaste är nog ändå att ta vara på vardagen och leva i nuet!

kram på er
9 kommentarer:

Livet i träsket sa...

Oj, vad roligt med så många trevliga resor inbokade! Hoppas att det blir lyckade resor! Jag skulle gärna åka till alla de resmålen! Jag har aldrig varit till Gotland, men en dag kanske! De har nog många bra caféer där!
;-)

Mamma C sa...

Jag tänkte väl inredning när jag startade min blogg. Men jag skriver väl mest om mat och bröd har jag kommit på. Och tänker hålla på så länge jag tycker detta är kul. Så myckt skoj du ska iväg på.
Kram Mamma C

Min Skattkammare sa...

Jag är nog som du också, får mer ut av att prata om tro och sånt som hör till livet i största allmänhet.
Det komiska är att jag aldrig varit särskilt intresserad av inredning, mest bara till husbehov när det blir för trist och behövs ett lyft. Och så sitter man med en hel butik full med grejer, jag som egentligen känner motvilja för allt detta konsumerande, denna orättvisa fördelning i världen.
Bloggen blev till för att butiken skulle synas bättre......helt krasst. Men härliga människor kom med på köpet! ;o)
Vet du......jag har känt på mig att du också är en sån som delar min tro. Det är den där osynliga silvertonen i människan som avslöjar......;o)
Önskar dig en riktigt härlig afton!
Vad ska ni göra?
Vi har inte riktigt bestämt oss för vad det blir......:o)
Må så gott!
Kramar Kicki

Fröken Fräken sa...

Ja, jag skriver ju mest om inredning och pyssel, även om mycket annat också händer i mitt liv. Men inredning är det som jag tycker är roligast.

Vad härligt att ha så många resor att se fram emot! SJälv far jag fram och tillbaka till Stockholm mest hela maj och juni :-)

Vardagens guldkorn sa...

Skriv om det som är Du , det blir nog bäst så, annars blir det så konstlat och arrangerat. Hoppas du får trevligt på dina resor! Kul att ha så mycket roligt att se fram emot. Kan vara bra att skriva ner ibland så man ser att det händer lite saker i vardagen. Det gäller att få syn på guldkornen ;0)
Kram Linda

Vardags-mirakel sa...

Man borde kanske fokusera på en sak i bloggen, men det skulle vara alldeles för svårt att välja för mig. Jag pysslar med lite av varje och är lite ombytlig av mig :-) Jag vet i alla fall att jag gillar din blogg precis som den är! Kram Eva

Anonym sa...

台灣a片,色情聊天網,苗栗人聊天室,3a情色台灣,性感影片,台灣情色,a片圖片,台灣論壇遊戲區,性感卡通美女圖片,性感卡通美女圖,自拍電影免費下載,香港論壇,辣手美眉,網友自拍貼圖,金瓶梅成人影片交流,39a片情人光碟網,免費視訊聊天室,下川島美女圖片,天堂私服論壇,咆嘯老鼠論壇,性愛情慾自拍,後宮小電影,辣妹美女寫真,本土a片,

線上看a片,自拍圖片集,美女內衣秀,a片卡通,後宮電影下載,愛情公寓聊天室,104情色聊天,私服論壇,18成人avooo,洪爺貼圖,色咪咪影片網,線上直播a片,真實自拍,聊天室ukiss,成人小說,

貼圖片區,自拍圖貼,情色短片論壇,性感情趣內衣,老婆自拍,寫真集,免費視訊辣妹脫衣秀,嘟嘟情色貼圖,網路美女,免費色情貼圖貼片,馬術俱樂部,xxx383美女寫真,美女內衣秀,哈雷聊天室,bt 論壇,後宮人氣貼圖貼片,dcp2p論壇,免費聊天室,美女圖,成人電影,080豆豆聊天室,

袍嘯小老鼠影片,台灣論壇遊戲區,嘟嘟成人網,王婉玲自拍寫真,g世代論壇,free game免費遊戲,色情網,情侶自拍,台灣少婦,av美女,學生妹自拍寫真貼圖區,免費色情聊天室,完美女人,內衣模特兒,免費情色小說,

Anonym sa...

I should email my friend about this.

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀