söndag 19 april 2009

Helgen


Har varit en skön helg, med både att ta det lugnt, lite shopping, kyrkan och hälsa på goda vänner.


Jag ska skriva om shoppingen för jag tror att ni är intresserade av det. Jag och min dotter Sara och kompisen K tog oss tog en sväng till Örebro för att göra en runda i Dylta bruk med omnejd... alltså Smultrongården, Kvarnboden, Lilla Ugglebo och Min Skattkammare. Det är en jättekul runda som jag verkligen kan rekommendera MEN starta tidigare än vi gjorde.


Nu fick vi köra rally nästan för att hinna med, så Lilla Ugglebo hann vi aldrig, suck.


Vi startade med Kvarnboden det var där vi upptäckte att alla dessa små bodar hade inte öppet till 16.00 för Smultrongården stängde 15.00 och där hade vi tänkt fika. Klockan var 14.35 när vi gjorde denna upptäckt så mina reskamrater var lätt illamående när vi kom fram till Smultorngården. Vi fikade inte där det blev för hastigt och det var bokat ett 70 års kalas där 15.00 med kakbuffé och gästerna stod utanför och väntade på att börja. Den mysiga lantliga känsla infann sig inte för att slappna av att ta något kaffe eller te på övervåningen då. Vi fick snabbtitta och klämma på alla Odd Molly kläder och sukta efter dem.

Tillbaka till Elisabeth på Kvarnboden för att handla lite. Hon gör så fina kuddar kan jag säga och bra priser på hennes saker. Efter det bar det iväg till Min Skattkammare för att ge Kicki hennes vinst, en hjärtkudde. Så mycket fint hon har, jag förstår inte hur hon hinner göra alla roliga , fina grejer i trä och hennes tavlor som är så fina. Jag handlade en keramikburk från Västergårdens keramik. Så fin som ni ser på kortet.


Efter allt detta var vi tvugna att leta på ett annat ställe för att lugna ner oss och få vårt fika. Det blev fiket vid Almstedts blommor vid Mariebergs köpcentrum. Inte alls lantligt men gott. Där drömde vi om vår egen butik vi skulle starta ( i drömmarna alltså) hur underbar det skulle vara och vad vi skulle ha. Men men där börja de stänga också så vi snällt åka hem. Men vi hann allt med IKEA också. Pust nu får man vila en månad tills nästa runda, men kul är det.
Idag har vi träffat våra vänner S och A och planerat för att göra någon resa ihop till Grekland i september. Man blir så sugen och smått förvirrad när man sitter och klickar runt på datorn på alla resmål. Det är kul att ha en resa att se framemot.
Detta långa inlägg avslutas med min tunika som är färdigsydd. Ha en bra vecka!
(Hallen del 3 kommer när färgen torkat)5 kommentarer:

Mamma C sa...

Oj, vilken resa ni gjort. Synd att ni inte visste tiderna när dom stängde. Härligt att planera resa till hösten. Tunikan var jättefin som du sytt.
Kram Mamma C

Min Skattkammare sa...

Hallå där!
Så det blev Alhmsteds garden, de har smaskiga räkmackor där, men det var kanske nåt sliskigt ni ville åt. Det brukar vara det när sötsuget pockar på! ;o)
Tack för att ni kikade in, jättekul! Var en av dem din dotter?
Jag tycker verkligen inte du ser ut att ha en så pass vuxen dotter!
På riktigt.....!
Nu ska jag sätte mig ner och kika lite på Eurovisionsbidragen, få se om det finns några höjdare!
Tack igen för den fina kudden!
Kramis Kicki

junhe sa...

hej och tack för resetipset =)
förra året tänkte jag passa på att titta in till lilla ugglebo och min skattkammare när jag ändå var på väg ner till släkt och vänner i Hjo, men det blev aldrig så. nu ska jag ta mig i kragen och göra ett nytt försök! tack för påminnelsen *hihi* ni verkar ha haft en mysig dag trots lite stress. ha en fortsatt bra dag/ kram junhe

Anonym sa...

台灣a片,色情聊天網,苗栗人聊天室,3a情色台灣,性感影片,台灣情色,a片圖片,台灣論壇遊戲區,性感卡通美女圖片,性感卡通美女圖,自拍電影免費下載,香港論壇,辣手美眉,網友自拍貼圖,金瓶梅成人影片交流,39a片情人光碟網,免費視訊聊天室,下川島美女圖片,天堂私服論壇,咆嘯老鼠論壇,性愛情慾自拍,後宮小電影,辣妹美女寫真,本土a片,

線上看a片,自拍圖片集,美女內衣秀,a片卡通,後宮電影下載,愛情公寓聊天室,104情色聊天,私服論壇,18成人avooo,洪爺貼圖,色咪咪影片網,線上直播a片,真實自拍,聊天室ukiss,成人小說,

貼圖片區,自拍圖貼,情色短片論壇,性感情趣內衣,老婆自拍,寫真集,免費視訊辣妹脫衣秀,嘟嘟情色貼圖,網路美女,免費色情貼圖貼片,馬術俱樂部,xxx383美女寫真,美女內衣秀,哈雷聊天室,bt 論壇,後宮人氣貼圖貼片,dcp2p論壇,免費聊天室,美女圖,成人電影,080豆豆聊天室,

袍嘯小老鼠影片,台灣論壇遊戲區,嘟嘟成人網,王婉玲自拍寫真,g世代論壇,free game免費遊戲,色情網,情侶自拍,台灣少婦,av美女,學生妹自拍寫真貼圖區,免費色情聊天室,完美女人,內衣模特兒,免費情色小說,

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀