fredag 17 april 2009

Hallen del 2


Nu har vi kommit så här långt, väggen är klar. Blev så ljust och fint. Mannen faktiskt att det blev bra. Och han köpte min idé ta vår gamla rockhängar, som vi haft i garaget i 15 år säkert, och måla vit och en spegel som vi också målar vit. Det känns bra med återanvändning.

Här ser ni vår gamla rockhängare som håller på att vit....

.... och här är spegel.

När jag väl börjar ett projekt, börja måla och greja så blir det alltid så här att mannen tar över och jobbar på med det tills det är klart så fort som möjligt. Det är bra, jag är en uppstartare och han är en slutförare.

Ha en skön fredagkväll och helg!


11 kommentarer:

Krisses hantverk sa...

Hej! Hittade hit via Strandviksvillan! Trevlig blogg du har ! Vilken stor skillnad det blir i hallen, ljust och fint! God fortsättning med fixandet och trevlig helg!

Vardags-mirakel sa...

Så fräscht och vackert!Det är bra att återanvända saker, oftast blir det hemtrevligare. Trevlig helg!

Mamma C sa...

Det blev jättefint med den vita väggen. Ibland är det bra att man inte slänger allt med en gång.
Ha en fin helg.
Kram mamma C

Fröken Eko sa...

Hej!
Du var inne på min blogg för ett tag sen å frågade hur man får in dendär "no comments" funktionen. Är så dålig på att svara på kommentarer, men nu ska jag försöka ändå :)
Först går man in på layout-sidan och klickar på "redigera" i rutan som heter "blogginlägg" Tredje funktionen nerifrån är den som jag döpt till "no comments". Där kan man döpa den och lägga till olika alternativ. Efter att man sparat det så måste man gå in på "layout" -> "redigera html". Ta först en kopia av all text i textrutan och spara det t.ex. i en wordfil (för säkerhets skull!) sen klickar du på texten "Återgå till mallstandardinställning..." under textrutan. Efter det sparar man och då borde man ha "no comment" funktionen på plats.
Om allt sk*t sig så har du all kodning till din sida sparad i.o.m. kopian du tog av texten och kan då enkelt copy-pasta in den i text-rutan igen.
Hoppas du får det att funka :)

Häls. F

P.S. Vad snyggt det blev i hallen!

Fröken Fräken sa...

Jag gillar också när man kan återanvända, antingen det man själv har eller det som någon annan har haft. Ser ut att bli härligt ljust där i hallen!

Ja, vill man ha ett långt liv så ska man nog inte flytta till Midsomer!

My Lovely Things sa...

Hej!!

åh vad fin eran hall blir!!

Ja det är så bra med återanvändning..

Ska bli roligt att se hur det blir när det blir klart..
ha det så bra..
kram anna

Petra C sa...

Det ser ut att bli jättefint i hallen. Härligt med ljusa vita väggar. Jag vill också göra om vår hall... fast jag kanske ska se till att allt blir helt klart i tvättstugan först ;)

Emma sa...

Jag kan knappt vänta längre, vill se "Hallen, Del 3" NU!! =)

StrandviksVillan sa...

Vilken fantastisk förändring!!
Verkligen snyggt och de "ny-gamla" detaljerna kommer göra mycket också.

Ha det bra!

Anonym sa...

台灣a片,色情聊天網,苗栗人聊天室,3a情色台灣,性感影片,台灣情色,a片圖片,台灣論壇遊戲區,性感卡通美女圖片,性感卡通美女圖,自拍電影免費下載,香港論壇,辣手美眉,網友自拍貼圖,金瓶梅成人影片交流,39a片情人光碟網,免費視訊聊天室,下川島美女圖片,天堂私服論壇,咆嘯老鼠論壇,性愛情慾自拍,後宮小電影,辣妹美女寫真,本土a片,

線上看a片,自拍圖片集,美女內衣秀,a片卡通,後宮電影下載,愛情公寓聊天室,104情色聊天,私服論壇,18成人avooo,洪爺貼圖,色咪咪影片網,線上直播a片,真實自拍,聊天室ukiss,成人小說,

貼圖片區,自拍圖貼,情色短片論壇,性感情趣內衣,老婆自拍,寫真集,免費視訊辣妹脫衣秀,嘟嘟情色貼圖,網路美女,免費色情貼圖貼片,馬術俱樂部,xxx383美女寫真,美女內衣秀,哈雷聊天室,bt 論壇,後宮人氣貼圖貼片,dcp2p論壇,免費聊天室,美女圖,成人電影,080豆豆聊天室,

袍嘯小老鼠影片,台灣論壇遊戲區,嘟嘟成人網,王婉玲自拍寫真,g世代論壇,free game免費遊戲,色情網,情侶自拍,台灣少婦,av美女,學生妹自拍寫真貼圖區,免費色情聊天室,完美女人,內衣模特兒,免費情色小說,

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀