söndag 5 april 2009

Söndag

"Kalaset som kom av sig" kan man kalla denna helg. Vi, min svärmor och yngste son "gräshoppan" satte oss på tåget i fredags för att åka upp till Gävle å fira lilla tjejen som fyller två år idag, men som på fredagkväll fick hög feber och kräktes.

Istället för att resten av släkten åkte upp på lördagen så åkte vi hem istället. Idag är hon pigg och har firat utan farmor och farfar, typiskt, men barn kan ju verkligen bli sjuka och friska fort. Grattis till dig, mitt lilla barnbarn!
Det var i IDOL uttagning i Gävle i lördags och när vi skulle till tåget passerade vi Gasklockorna där de höll till, kunde inte låta bli att knäppa en bild.
Jag kommer att sitta på dessa dynor i sommar. Fast besöket var kort i Gävle hann jag shoppa lite. Dessa kommer från Jysk och de sålde ut dem nu för 25 kronor st. Vet inte bara var de kommar att hamna än, på altanen, kyrkbänken, röda pallen som ska bli vit eller i lilla sommarstugan, vi får se snygga och lantliga är de tycker jag.

Nu när våren kommer så känner man att man bara vill vara ute. Det kommer nog att märkas på inte bara min blogg utan många bloggar, att inläggen blir lite färre och man tittar inte in hos andra lika mycket.

Så ha en bra vecka nu, särskilt alla påsklediga (vilket inte jag är). Och var gärna med i min utlottning gå in här och kolla.

Kram Kristina

4 kommentarer:

Vardags-mirakel sa...

Det går fort med småttingar, Idol är ett av mina favoritprogram särskilt uttagningarna... vilka jättefina dynor du köpt! Ha det bra, kram Eva.

Mamma C sa...

Visst kan det gå snabbt när dom är så där små, och tur är väl det. Det blev inget måla av för min del idag. Jag satt mest med handen i en plast bunke med kallt vatten. Nu när vi batat tunna, har jag suttit och räckt upp handen hela tiden. Får hoppas det är bättre i morgon. Gubben jobbar långfredagen sedan är han ledig. Vilka fina dynor du hittat för så billig penning.
Kram Mamma C

Anonym sa...

台灣a片,色情聊天網,苗栗人聊天室,3a情色台灣,性感影片,台灣情色,a片圖片,台灣論壇遊戲區,性感卡通美女圖片,性感卡通美女圖,自拍電影免費下載,香港論壇,辣手美眉,網友自拍貼圖,金瓶梅成人影片交流,39a片情人光碟網,免費視訊聊天室,下川島美女圖片,天堂私服論壇,咆嘯老鼠論壇,性愛情慾自拍,後宮小電影,辣妹美女寫真,本土a片,

線上看a片,自拍圖片集,美女內衣秀,a片卡通,後宮電影下載,愛情公寓聊天室,104情色聊天,私服論壇,18成人avooo,洪爺貼圖,色咪咪影片網,線上直播a片,真實自拍,聊天室ukiss,成人小說,

貼圖片區,自拍圖貼,情色短片論壇,性感情趣內衣,老婆自拍,寫真集,免費視訊辣妹脫衣秀,嘟嘟情色貼圖,網路美女,免費色情貼圖貼片,馬術俱樂部,xxx383美女寫真,美女內衣秀,哈雷聊天室,bt 論壇,後宮人氣貼圖貼片,dcp2p論壇,免費聊天室,美女圖,成人電影,080豆豆聊天室,

袍嘯小老鼠影片,台灣論壇遊戲區,嘟嘟成人網,王婉玲自拍寫真,g世代論壇,free game免費遊戲,色情網,情侶自拍,台灣少婦,av美女,學生妹自拍寫真貼圖區,免費色情聊天室,完美女人,內衣模特兒,免費情色小說,

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀