onsdag 22 april 2009

I väntan på hallen

Ja medan vi väntar på att hallen ska bli klar att färg torkar och att vi är hemma samtidigt, min man och jag, ska jag visa lite bilder från vardagsrummet och fynd jag gjorde i måndags.

FÖRE.....(något mörk bild)

......EFTER. Blev mycket bättre och ljusare i vardagsrummet just nu. Om några år så ska vi göra pom hela övervåningen och då ska vi måla panelen i taket. Just nu känns det som bastukänsla däruppe med den gulnade panelen.

Imåndags åkte jag till en Netto butik för att snabbt handla något, titta vad jag hittade ett olivträd för bara 129:- . Jag blev så glad för mitt lilla träd jag köpte förra året dog i vinter. Hoppas jag har mer tur med detta.

Tittade också in på en secondhand butik strax bredvid och fyndade detta lilla kakfat föra bara 30 kronor.

Tack för alla fina kommentarer jag får! Ha en skön onsdag.

7 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Wow vilken skillnad!! Fina saker du köpt också, gillar våningsfatet, såna är så användbara.

Tack för tipset, hittade nog inlägget med soffan, men skulle gärna se mer av den, hur den är gjord... vår ska inte vara längre än ca 2 meter.
Ni har det så mysigt på altanen, taket gör så mycket och rullgardinerna.

Leamarlené sa...

Vilken skillnad. Har också båa soffor och funderar på att köpa överdragsklädsel.Ljust ska det vara..

Kram, Marlene

Fröken Fräken sa...

Det blev verkligen otroligt mycket ljusare, och det även utan att måla furun i taket! Bra pris på olivträdet också, synd att vi inte har Netto..

Tack för tipsen om hur jag ska få bort guldfärgen i metallskålen. Nu har jag insett att det nog är den underliggande mässingsfärgen som kommit fram, så den blir nog svår att bli av med.. vill inte heller spraya den eftersom jag gärna vill att den ska se lite shabby ut.. så den kanske får vara så här!

Krisses hantverk sa...

Hej, det händer saker hos dig hela tiden märker jag :) Vilken fin tunika du har sytt!

Mamma C sa...

Wooow. vilken skillnad det blev. Tänk vad vitt är snyggt. Vilket klipp av olivträdet, hoppas du klarar det nu. Sött litet kakfat oxå, jag gillar våningsfat.
Kram mamma C

Anonym sa...

台灣a片,色情聊天網,苗栗人聊天室,3a情色台灣,性感影片,台灣情色,a片圖片,台灣論壇遊戲區,性感卡通美女圖片,性感卡通美女圖,自拍電影免費下載,香港論壇,辣手美眉,網友自拍貼圖,金瓶梅成人影片交流,39a片情人光碟網,免費視訊聊天室,下川島美女圖片,天堂私服論壇,咆嘯老鼠論壇,性愛情慾自拍,後宮小電影,辣妹美女寫真,本土a片,

線上看a片,自拍圖片集,美女內衣秀,a片卡通,後宮電影下載,愛情公寓聊天室,104情色聊天,私服論壇,18成人avooo,洪爺貼圖,色咪咪影片網,線上直播a片,真實自拍,聊天室ukiss,成人小說,

貼圖片區,自拍圖貼,情色短片論壇,性感情趣內衣,老婆自拍,寫真集,免費視訊辣妹脫衣秀,嘟嘟情色貼圖,網路美女,免費色情貼圖貼片,馬術俱樂部,xxx383美女寫真,美女內衣秀,哈雷聊天室,bt 論壇,後宮人氣貼圖貼片,dcp2p論壇,免費聊天室,美女圖,成人電影,080豆豆聊天室,

袍嘯小老鼠影片,台灣論壇遊戲區,嘟嘟成人網,王婉玲自拍寫真,g世代論壇,free game免費遊戲,色情網,情侶自拍,台灣少婦,av美女,學生妹自拍寫真貼圖區,免費色情聊天室,完美女人,內衣模特兒,免費情色小說,

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀