söndag 16 maj 2010

Borta bra men hemma bäst


Nu är man hemma igen! När vi kliver av flyget på Arlanda möts vi av en 25 grader varmt väder, härligt. Det var varmare än vi hade på Mallorca på fredagen då det var mulet och regnade lite. Men vi har haft en jättehärlig vecka med mycket sol. Vi har gått mycket, cyklat och hyrt bil. Vackrast var nog att åka kustvägen på västsidan, som på flera ställen kantades av apelsin och citronträd.
Mannen som fyllde 50 är också nöjd med sin födelsedagsresa och när vi kommer hem så möts vi av en boulebana som kompisar byggt åt honom under tiden vi var hemma. Titta in på min dotters blogg får ni se blider, http://www.sarasrum.blogg.se/.
Nu håller jag som bäst på att förbereda en hemlig grillfest som han inte vet något om med släkten. Passar honom perfekt, ingen behöver klä upp sig, vi är ute i vid en sjö. och jag tror han kommer bli mycket glad för presenten han får, en ny cykel.
Så nu hoppas jag på varma härliga sommarsykelturer.
kram Kristina

9 kommentarer:

LenaS sa...

Åh det låster som den mest underbara födelsedagen man kan ha!
Ha en finfin kväll!
Kramis/LenaS

Lyckoslanten sa...

men så bra om du är nöjd med resan! Om ni åkte samma runda som vi gjorde, så förstår jag att ni är nöjda! Hoppas födelsedagsbarnet gläds över alla överraskningar! ♥

Mamma C sa...

Så kul att resan var till belåtenhet. Vilken överraskning när han kom hem oxå. Så en grillfest på det, då kan man inte vara annat en än nöjd 50 åring.
Kram mamma C

KroKKoFin sa...

Underbar blogg med underbara bilder.

annika sa...

Vilken fantastisk uppvaktning han får mannen din! En härlig vecka på Mallorca och så alla överraskningar med släkt och vänner. Så nu ska ni bli världsmästare i boule :O)
Cykelturer på ljumma sommarkvällar är helt underbart.
Lycka till med allt fix.
Kram annika

Gardenhouse sa...

Hälsa grattis till jubilaren! Så fint ni haft, och skönt att komma hem till värmen =)
Lycka till med cykel turerna.
Kram Sussi

Fröken Fräken sa...

Låter som att ni både haft en härlig semestervecka och ett härligt hemkommande! Jodå, här har det varit duktigt varmt i över en vecka men nu är det tyvärr svalare... iiih!!

Min Skattkammare sa...

VÄLKOMMEN HEM!! :o)
Skönt att du är på plats!
Jag är inte heller bloggig, men tänker på dig, vet du....;o)
Nu ska maken och jag ta en kvällstur i solen. Det gäller att ta vara på tiden ute nu, sen kommer den långa vintern igen....huuuu!
Vi hörs!
Kram Kicki

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀