torsdag 27 maj 2010

Blått och grönt ute

Ja nu ska ni få se.... Så här såg det ut utanför vårt kök förrut och.....

....nu ser det ut så här. Ny kruka med vita stenar och trädgårdsiris. Nyplanterat i rabatten, funkia och iris och ny sittgrupp från Jula-huset OCH nya KUDDAR. Det vita på backen är från grannens alm, ser nästan ut som det har snöat. Jag hinner inte sopa undan innan det kommer mer.
Här ska mannen och jag sitta fina vardagkvällar och äta kvällmat, luta oss mot kuddarna. Tyget är ett IKEA-tyg, vet inte om det finns kvar. Ni ser också lite av mina kryddor som står på bordet.


Det kommer att bli så annorlunda i sommar, nu är vårt sista barn på väg ut. I alla fall i sommar. Han ska flytta till Gävle och jobba på Furuviks parken i sommar, så då är det bara mannen och jag kvar. I morgon åker vi Gävle, Gräshoppan böejar jobba och mannen ska spela golftävling och jag ska pussa på barnbarn. Jag hoppas jag hinner till Uthuset och Majas trädgårdscafe.
Kram Kristina

8 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Gomorron! Jaså, det är där ni håller till! i det gröna! Snygga och välgjorda dynor! Ikea har väldigt bra tyger av den kvalitén. Va' trevligt att få träffa barnbarnen och omställning för er som ska bli tumis. Sköna stunder vid nya möblemanget! Ha en bra helg! ♥

LenaS sa...

Åh så mysigt du gjort!
Ha en underbar helg!
Kramis/LenaS

Gardenhouse sa...

Så fint du fixat uteplatsen, snyggt med vita stenarna i krukan. Trevlig Gävle helg då på er.
En sväng på Furuvik då kanske och kolla deras trädgård?
Kram Sussi

Mamma C sa...

Nästa vecka flyger vår sista fågelunge ut oxå. Då är det bara gubben och jag kvar, stort och tomt blir det. Men that's life. Så fint ni fått på er uteplats.
Kram mamma C

Min Skattkammare sa...

Först vill jag önska dig en riktigt fin morsdag med alla dina kära!
Vilken mysig hörna ni har där för er själva...vardagslyx! ;o)
Och tyget i dynorna är jättefräscht! Duktiga du!
Snart bär det av till Kumla, vi ska hälsa på i brosans nybyggda hus och fira lilla mor samtidigt.
Det blir spännande! :o)
Mys och sniffa vidare nu på dina ättlingar......;o)
Stor kram
Kicki

Fröken Fräken sa...

Ja, nu vill man ju verkligen göra fint ute så man kan få sitta ute och njuta! Jag fyller på med så mycket blommor på min balkong att snart får jag inte plats där..

Visst har jag kvar min taklampa i sovrummet, syntes den inte på bilderna? Den åker inte ned i första taget, jag är så nöjd!

Hanna sa...

Så fint.
Tack för att jag fick titta in.
Kram
Hanna

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀