onsdag 3 februari 2010

Tack för er stöttning och medkännande med den mördande tråkiga hemresan. Men jag vill verkligen tala om att personalen på Tågkompaniet var jättebra. Bra information och de gjorde allt för att det skulle bli så bra som möjligt.

Oj vad det snöar, men tänk om det hade varit sommar så hade det regnat så här mycket istället. Men nu ska all snö smälta till våren så vatten det får vi, tro mig.

Det blev inget stort handlat i Uthuset i helgen. Jag ville gärna ha en stor spegel men insåg att det skulle bli för stort att ta hem på tåget. Och tur var väl det när tågresan blev som den blev. Tänk om jag skulle haft en spegel och släpa på. Det räckte med resväska och ryggsäck. Det blev tre meter band istället.

Två nya ljusstakar blev det från Myrorna. Nu står de med resten av mina mässingsljusstakar i hallen. Det blev shopping för 40 kronor.


Go kväll!

7 kommentarer:

LenaS sa...

Hihi det var nog meningen att du inte skulle köpa spegeln med tanke på hemresan men underbara fynd från Myrorna.
Ha en fin kväll!
Kramis/LenaS

StrandviksVillan sa...

Hej Kristina!

Svar: jag tog kopior av brevet, sen penslade jag vanligt bryggt kaffe över pappret och lät det torka. Man kan pensla lite ojämnt och också droppa så det blir fläckar. Lycka till!

annika sa...

Tur att du inte släpade på spegeln. Vi hade tur som inte blec strömlösa men resan från Stockholm tog oss 7,5 timmar med SJ. Tågets slutstation var Hallsberg så vi fick åka med lokföraren i hans bil till Örebro.
Kram annika

Lyckoslanten sa...

Fina ljusstakar du fick med dig! Men vilken tur att du skippade spegeln!
Tyvärr så syr jag inte på beställning. Jag önskar jag kunde, men de timmar jag har vill jag ägna åt nytt kreativt skapande. Materialet är svårt att få tag på. Ulltyget till dina pulsvärmare köpte jag i Stockholm på Panduro. Ha nu en skön dag! ♥ Ann-Lis

Anonym sa...

Skönt att du är hemma igen. Det är inte måtta på vilka äventyr du får vara med om, sorry sunbed!
Kram A+S

Min Skattkammare sa...

Halloj på dig!
Det är fint att ha olika höjd på ljusstakarna så där i grupp!
Uj uj, nu är jag trötter. Satt och segade framför tv:n, det hade varit bättre att lägga sig och få en lång god sömn.
Vet du, det där du nämner om en sån där bok, det har jag själv tänkt på. Och så säger du precis det! Jag har en bok av en brittisk kristen konstnär som jag tycker så mycket om. Där står bibelcitat och sånger varvat med hennes målningar.
Undrar bara vart man vänder sig.....?
Ja, jösses vilka snödrivor, vart ska allt ta vägen? Men några blåsiga milda dagar kan göra underverk! Tralla laaaaa...vips så är det borta!! :o)))
Godnatt på dig.....vi hörs och ses....
Kramis Kicki

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀