måndag 11 januari 2010

Till häst

Idag började ridningen igen. Sitter nu och väntar på att bastun ska bli varm. - 17 hemma, -10 i stallet. Att det kan skilja så, blev så varm av ridningen att jackan åkte av och handskarna med. Mitt mål med ridningen denna termin är att få en djupare sits och mjukare hjälper. Ni som rider vet att det strävar man efter hela tiden.
Gokväll!

7 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Vet inget om hästar och ridning! Jo, att det går ont om en häst biter en i handen, det har jag smärtsamma erfarenheter av från när jag var liten... Här njuter vi av nollgradigt än, toppen!

Tin sa...

Låter mysigt med ridningen!
Vi var till kvarntorpshögens lilla backe och tränade slalom. Den räckte för två nybörjare. :D
Kram C

Min Skattkammare sa...

Det där låter som nåt internt hästnördspråk! ;o)))
Vet du, när jag lade in bilden på dynorna, så tänkte jag att du skulle tycka om dem. Kanske en ny idé för sömmerskan!? ;o)
Jag håller också till i soffan. Gick en sjudundrandes promenad och blev nog lite nockad.....gammeltanten, hi hi.
Kram på dig!

Lyckoslanten sa...

Min gåva är din! Du hade tur med din kommentar som nr. 15! Om du skriver din adress till lyckoslanten(at)thestoryteller.fi, kommer pulsvärmarna snart hem till dig! ♥ Ann-Lis

Petra C sa...

Det låter härligt med ridning i vacker vinternatur!
Kram Petra

Majas skafferi sa...

Hej! Usch, jag är lite rädd för hästar jag! Fast de är vackra att se på! Och jag gillar inte kyla.. men dina fynd var jättefina! Särskilt handdukarna! Ha det bra!

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀