söndag 17 januari 2010

Söndag


Attschiiii. Snorigt var det här. Blir nog en innedag idag.


Med en tekopp i handen har jag surfat runt lite bland bloggar, hittade ett jättebra inlägg om inredning hos Beas Barnslikheter, kolla in får du se. Jag håller med henne i mycket. Och en sak som jag reagerar på när bloggare visar sina hem är att det är så feminimt många gånger.
Idag blir det fisksoppa, Svenskfransk fisksoppa. Receptet är från boken "Kärlek, Oliver och Timjan"
av Anna Bergenström och Fanny Bergenström. Jag gillar deras kokböcker jättemycket. Jag har nog skrivit om det tidigare i bloggen.
Ha en skön söndag!
Kram Kristina

6 kommentarer:

Agata sa...

Hittade hit via Beas barnslikheter, och liksom du gillar jag lantligt men inte när det slår över i onödigt romantiskt. Hellre då fabriksprylar och genuint slitet än stilleben med vackra föremål som inte används.

Har inte varit här tidigare, men nu kommer jag återkomma!

Agata sa...

Hittade hit via Beas barnslikheter, och liksom du gillar jag lantligt men inte när det slår över i onödigt romantiskt. Hellre då fabriksprylar och genuint slitet än stilleben med vackra föremål som inte används.

Har inte varit här tidigare, men nu kommer jag återkomma!

Lyckoslanten sa...

Va' bra skrivet av henne och av dig. Nä vet du vad. man måste nog köra sitt eget race för att inte förlora sitt eget jag, tappa bort sig själv och sin egen stil. Jag älskar min orangefärgade hörnsoffa och allt det andra. Dessutom måste man ta hänsyn till att det finns fyra män i familjen även om man själv är en obotlig romantiker. Fisksoppa är jättegott! Ha en skön söndag! ♥ Ann-Lis

Fröken Fräken sa...

Jag tog också och läste Beas inlägg. Fast jag känner inte riktigt så. Jag vet rätt bra vad jag gillar och den inspiration som jag får från bloggar eller inredningstidningar ser jag inte som hets utan positivt. Jag vet vad jag gillar och inte gillar. Jag vet att alla de där sparsmakade välstädade hemmen inte alltid är så välstädade. Och för det mesta känner jag mig inte avundsjuk, och jag springer inte iväg och köper något bara för att alla andra har. Men jag kan förstå att många andra kan uppleva det som en press!!

Trist med förkylning, hoppas att den går över snart! Jag är naturligtvis hur frisk som helst nu när ledigheten är över...

annika sa...

Älskar fisksoppa eller fiskgryta.
Visst visas det mycket här men det är ju jag som väljer hur jag vill ha det hemma hos oss. Jag låter mig inspireras av det som känns bra resten struntar jag i. Mest kul är det med alla kontakter med alla människor med olika intressen.
Du har sytt en hel del ser jag. Jag tänker varje dag att idag ska jag sy lite men så blir det inte så.
Krya på dig!
Kram/annika

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀