fredag 14 augusti 2009

Veckans skörd är inte blåbär....

...det är något som jag sytt. Ni blir väl uttjatade på att titta på vad jag har sytt. Men det är det jag har att visa, ni kan få se min tvättstuga med tvätt men det är inte så intressant.
Blusen är jag jättenöjd med. Ett mönster från Stoff och Stil nr 800235 ett kanonmönster, lätt och roligt att sy. Jag ville prov sy mönstret först innan jag syr det i ett rutigt blått tyg, så jag sydde det i lakansväv från IKEA för 19 kronor metern. För att det skulle hända lite mer på den sydde jag dit ett spetsband fram. Kanske jag syr på lite udda vita knappar också.
Tygkorgen i rött tycker jag blev så fin, gillar verkligen dessa tyger. De är till salu om någon är intresserad.
Nu ska jag nog slänga mig i en brassestol en stund och invänta golfaren, så ska jag ta ut honom på en indisk restaurang så han för se något annat en green och tee och järnvagsspår.
( kanske helgens skörd blir blåbär)
Ha en skön helg.
kram Kristina

7 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Åh, kan du sy kläder OCKSÅ! Den ädla konsten har jag tyvärr aldrig lärt mig, kanske för att jag är usel på att följa mönster, utöver de jag har hittat på själv..'

Tack för erbjudandet om tygprov! Så snällt! Jag har lyckats få tag på tygprov via min moster som jobbar på skola där de beställer från Stoff och stil, sicken flax!

Leamarlené sa...

jag blir inte uttjatad på det du syr. Älskar att se vad andra har skapat...och du är verkligen duktig på att sy. Visst är det kul..jag bara älskar att sitta vid symaskinen.

Kram Marlene

Vardags-mirakel sa...

Hihi klart att vi mycket hellre ser dina fantastiska verk!Blusen är så söt och tygkorgarna också. Ha det bra i skogen, kram Eva.

Mamma C sa...

Man kan väl inte bli uttjatad på dina fina korgar och allt annat som du visar. Blusen blev jättefin.
Ha en fortsatt trevlig helg.
Kram Mamma C

junhe sa...

*hihi* ser hellre dina fina korgar du tillverkat...min tvätthög är inte smickrande att se på heller =))

hoppas du haft en bra helg och får en bra start på veckan!

kram junhe

Vardagens guldkorn sa...

Nä, tvätthög har jag en egen tyvärr;0) Vad fint du gjort! Visst har de bra mönster (å tyger med för den delen) på Stoff och Stil! Har din sommar varit bra annars? Sista trippen verkade trevlig i alla fall, härligt med havet! Må så gott och hoppas du får en bra vecka!
Kram Linda

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀