lördag 8 augusti 2009

Sommar och hav

Nu har jag varit i Grebbestad några dagar, tisdag-fredagkväll. Vi var där i tre nätter på Edsvikens camping. Ville gärna vara vid havet några dagar innan semestern är slut. Efter ha kollat vädret på nätet ingående så prickade vi in tre hela dagar med kanonsol. Jättehärligt :) Vi var där med kompisarna V och D och vi bokade in oss på små campingstugor de hade, de såg ut som små fågelholkar. Två sängar och ett litet bord med kokplatta och ett kylskåp och en liten altan. Fullt tillräcligt när vädret är strålande och man bara ska sova där några nätter.Jag gillar allt i matväg som kommer från havet ( kanske inte ostron). Det blev vinkokta musslor, skaldjurspasta, räkfrossa och fisksoppa mmm ... så gott.
Nu är det bara en ynka dag kvar till man måste komma in i något som heter arbetsliv. Det får väl gå för jag gillar ändå mitt jobb fast det är så skönt att vara hemma.
Idag har vi varit och gått i Harge uddar. Ett underbart naturreservat i norra Vättern, påminner lite om bohuslän. Klippor klart vatten och båtar. Otroligt vackert är det där och härligt att bada från klipporna.
Få se vad man ska göra imorgon? Ikea kanske....
kram Kristina


6 kommentarer:

Livet i träsket sa...

Så underbart med havet!! Jo, Niclas fyller 40 på lördag och vi ska ha ett litet kalas för honom...

Mamma C sa...

Härliga bilder från havet. Stackars dig som måste börja jobba igen.
Kram Mamma C

Vardags-mirakel sa...

Fina bilder, kul att ni fick vackert väder! Ha det bra, kram Eva.

Fröken Fräken sa...

Oj vad det såg härligt ut där! Förr om åren var jag alltid någon vecka på västkusten om somrarna och jag saknar det..

Ska kolla in Stodd och stil och se om jag hittar tyget. Tycker bara att deras hemsida är så knepig, och det kan vara lite svårt att se hur stort mönstret är. Men de har en himla massa fina tyger!!

Majas skafferi sa...

Hej! Vad roligt att se "färska" bilder från Edsvikens camping! Just därför att där har jag många fina barndomsminnen ifrån.. där lärde jag mig simma, vann 1:a pris i tipspromenad- en Instamatic kamera :) mm mm. Och varje år bodde vi i dessa "fågelholkar"!!
Kanske dags för en nostalgitripp nästa år? Ha en fortsatt skön sommar!

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀