söndag 30 augusti 2009

Söndagmorgon

Njuter av att vara hemma från Öland. Gick ut nu i morse med kameran och fotade min augusti trädgård. Det är så skönt att bara vara efter en intensiv vecka. Ska ladda mina batterier idag så jag har energi till att jobba en vecka.

Igår så spelade jag lite barnteater. Jag är en bibliotikare som heter Berit som är lite speciell, jättekul att spela ut ibland men i går kväll var jag så trött att jag somnade före halv tio. Jag vaknade i morse 7.55 kände jag mig piggare, då var det härligt att gå ut i trädgården.Ser ni de vita "svansarna"på blomman. Jag tror den heter Vitlysing, jättefin.
I ett hörn på baksidans gamla plattaltan har jag samlat blommor med färg, ögat behöver lite att titta på.
" Säg vem har skapat blommorna, blommorna, blommorna, säg vem har skapat blommorna jo Gud i himmelen."

Ha en skön söndag
kram Kristina3 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Ja, tänk vilken lugnande effekt som växter, blommor och träd har. Jag har precis kommit tillbaka efter en tur till koloniträdgårdarna, där skulle man kunna gå hur länge som helst och bara insupa allt ljuvligt.

Nej, nog har jag fortfarande pyssellust och ideer, men man har inte riktigt samma energi och tid att förverkliga allt. Tro mig, den där gardinen är inget att se... den ska förvandlas till en kudde istället. Fast nu har jag fått så fint grått linnetyg, så jag ska ta och sätta saxen i det! Får se hur det blir med stolen, ska känna mig för lite. Det är ju inget bråttom med att bestämma sig :-)

Mamma C sa...

Visst är det härligt att sitta i sin trädgård och se allt somfortfarande blommar.
Kram Mamma C

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀