söndag 16 augusti 2009

Loppislördag

Ibland tycker jag att det är svårt att sätta rubiker när helgen har innehållit loppis, 75 års kalas, blåbärsplockning, barnvakt, kyrkobesök och firat en kompis på Jensens bofhaus. Men eftersom jag vill visa vad jag hittade på loppis, och det andra jag varit med om har jag inte bilder så så då blir rubriken LOPPISLÖRDAG.

Jag har knappt 2 km till ett loppis, men är så sällan där. Kanske lika bra annars får jag väl öppna loppis själv snart hi hi... Bara bra saker hittade jag. Emaljerade muggen var så söt ovh jag har flera emaljerade saker så den passar i köket. Det mesta jag handlade kostade bara 10 kronor.
En halvmeters tygmätare, kommer inte på vad de heter, var jättebra tycker jag lite stadigare än ett måttband.


Det är söta fatet sick jag för en tia. Ska ha det till min gamla hörna i vardagsrummet med en glaskupa på tänkte jag.

Kunde inte låta bli att köpa brevvågen. Den var i så fint skick. Nu kan jag väga min tygkorgar innan jag skickar i väg dem så ser jag hur mycket frimärken jag behöver sätta på.Den här tror jag kommer att bli vit. Eller vad tror ni :)


Kanske ett onödig köp, eftersom vi precis har rensat ut en massa i garaget på grejer jag har sparat på. Men kan bli kul för barnbarn att skriva på eller så målar jag den vit och har den i köket. Vi får se.
Kram på er och ha en bra vecka!
Kristina


8 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Tack rara du för din fina komplimang! Blev så glad!

Fina saker du fyndat och bra priser också. Gillar fatet och du har rätt att det blir vackert med en glaskupa på. En sån griffeltavla från Ikea har jag, på den skriver vi upp meddelanden och kom-i-håg. Har tänkt måla min vit, men det har inte blivit av.

Ha en fin vecka!
Kram Ann-Christine

junhe sa...

härliga fynd, gillar den lilla tratten =)) har också fyndat i helgen, både mandelkvarn och en liten söt skål att ha lavendel i

ha en fortsatt bra vecka/ kram junhe

Mamma C sa...

Det var mycket fina fynd du gjort på loppisen. Griffeltavlan blir söt vit även om barnbarnen vill rita på den :-)
Kram Mamma C

Fröken Fräken sa...

Javisst, är det lätt både att släpa hem saker från loppis och släpa bort saker när man tröttnat på dem. Har också ett bra ställe att skänka till, även om man kan bli lite sentimental när man ser sina saker ute till salu igen...
Jätesöta saker du fyndat, det verkar ju vara en toppenloppis du har i närheten! Tror att jag har ett precis likadant metallfat :-)

Vardagens guldkorn sa...

Tjusiga fynd =0) Säg till om du vill att jag ska mejla över memorymallarna till dig. Det är lite klippa och klistra och laminera för att det ska hålla men funkar alldeles utmärkt för att träna på de olika frukterna och grönsakerna.
Ha det gott!
Kram Linda

annika sa...

Helgerna är så fyllda av aktiviteter, jag vill hinna med det mesta då. Har varit på ett bra loppis i Dylta. Hittade en hel del där. Utbudet varierar ju varefter det säljs men ibland gör man riktiga fynd och då är det kul. Att det känns så bra i kroppen då man fyndat!

Nettan sa...

Grattis, till ett lyckat köp. Är själv på jakt efter en tratt, precis en sådan du fyndat. Typiskt!
Jag har också flera loppisar runt mej, men jag är sällan där. Det blir liksom inte av. Du gör såååå fina tygkorgar, skulle vilja ha dom alla. Föresten är det så att du inte har plats för griffeltavlan du köpte, så kan jag vara spekulant. Skulle vara toppen bra att ha i min lilla butik.
Men det är bara om du vill sälja den till mej.
Ha det så gott, på onsdag kommer sommaren tillbaka en sväng.
Kram Nettan

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀