söndag 8 mars 2009

Blommor till oss....


....alla kvinnor!

Jag skulle vilja skicka en särskild hälsning till alla kvinnor ute i världen som inte haft någon annan utväg än att sälja sig själv. Trafficking är något som ökar och är ren slavhandel. Kvinnor lockas till jobb i andra länder och att det ska kunna tjäna pengar till sin familj, ren lögn. Det finns organisationer som arbetar mot trafficking men det är med svårt att komma åt och kan vara en risk för eget liv.

Kommer du i kontakt med det på något sätt och får chansen att bidra med pengar eller hjälpa till på annat sätt så tveka inte.


Jag blir så tacksam att jag har det så bra, att jag har jobb, en fin familj och jag vill så gärna dela med mig. Bloggen är en grej att sprida tankar och idéer och möta andra goa människor.

Ha en skön söndag, jag har mina fina barnbarn hos mig just nu. De är så goa att jag blir varmi hjärtat.

Kram





6 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Ja visst är man tacksam för att man har det så bra.

Det finns så många utsatta - bloggen är ett bra sätt att sprida information på.

Kram Maud

junhe sa...

tack för att du påminner oss om detta, dt är så lätt att man tar saker och ting för givet. man skall glädja sig över det man har och inte gräma sig för det man inte har (lärdom från mamma). hoppas du haft en bra helg/ kram junhe

Vardags-mirakel sa...

Ett fint inlägg, ha en skön söndagskväll kram Eva.

Leamarlené sa...

Läste en bok om trafficking för ett tag sen, den gjorde mig så upprörd över att människor kan vara så elaka och att detta finns i vårt underbara land. Kände hela tiden att jag ville ta hand om alla dessa kvinnor...lider med dom. Ja dom kan behöva många många buketter med blommor och mycket till. Dom skulle gärna få gömma sig hos mig om dom ville...har tyvärr inte kommit i kontakt med någon...och skulle jag göra det så skulle jag göra allt.

Kram, Marlene

Mamma C sa...

Ett bra inlägg som berör en verkligen. Ha en bra söndagskväll.
Kram Mamma C

Min Skattkammare sa...

Trafficking är något som berör och upprör mig djupt i hjärtat. När tsunamin inträffade blev en av mina tankar....."-Ja, då slapp några stackars barn utsättas för övergrepp den dagen"...
Jag vet att tanken är absurd, men vrede är ett sätt att få fart på oss människor mot gräsligheter som florerar.
Ricky Martin har en fond för kampen mot barntrafficking.
Skönt att se att vi är fler som inte tolererar.......aldrig!!
Tack för ditt inlägg!
Kram Kicki