torsdag 26 mars 2009

4:e

Det här är mitt 4:e bidrag i Marsutmaningen "Använd det du har". En stor kudde 70x70 från Ikea som behövde ett nytt fodral. Fodralet är sytt i linnetyg som jag har en helrulle av hemma och en del från ett gammalt örngott som var trasigt. Så jag tog och klippte ut monogrammet och sydde på. Den kommer att passa in i vardagsrummet som jag håller på att byta textilier i.
Jag får önska er en trevlig helg. Jag åker till Gävle imorgon och är barnvakt, alltid lika kul. Har inte varit uppe i Gävle sen december, så det är på tiden. De har kommit ner i stället.
Så ha det bra!

8 kommentarer:

Vardags-mirakel sa...

Vilken vacker kudde du sytt! Precis de färger jag gillar. Ha det så bra i Gävle, kram Eva.

Mamma C sa...

Den blev fin din kudde. Ha det så jättekul i Gävle.
Kram Mamma C

Petra C sa...

Snygg kudde! Den passar jättebra där på sängen!

Tack för grattishälsningen till min 2-åring.

Kram Petra

Petra C sa...

Måste bara göra en till kommentar :) Vilka jättefina bilder du visar, vackra äggkorgar och praktiska små väskor/tygpåsar. Jag bara måste fundera om jag inte behöver några små såna för alla smågrejer som skramlar omkring i väskan och är så svåra att hitta hela tiden :) Jag återkommer!

Fröken Fräken sa...

Vilken söt kuddde!
Jag målar på med tallrikshyllan, tror att gavlarna behöver ett tredje varv innan furun är helt täckt. Men sedan blir det bild!

StrandviksVillan sa...

Du gör så mycket fina saker!! Det är verkligen snyggt med linnetyg och vitt tillsammans. Blir säkert bra i ditt "nya" vardagsrum ;)

Tack för grattisarna!!

Anonym sa...

台灣a片,色情聊天網,苗栗人聊天室,3a情色台灣,性感影片,台灣情色,a片圖片,台灣論壇遊戲區,性感卡通美女圖片,性感卡通美女圖,自拍電影免費下載,香港論壇,辣手美眉,網友自拍貼圖,金瓶梅成人影片交流,39a片情人光碟網,免費視訊聊天室,下川島美女圖片,天堂私服論壇,咆嘯老鼠論壇,性愛情慾自拍,後宮小電影,辣妹美女寫真,本土a片,

線上看a片,自拍圖片集,美女內衣秀,a片卡通,後宮電影下載,愛情公寓聊天室,104情色聊天,私服論壇,18成人avooo,洪爺貼圖,色咪咪影片網,線上直播a片,真實自拍,聊天室ukiss,成人小說,

貼圖片區,自拍圖貼,情色短片論壇,性感情趣內衣,老婆自拍,寫真集,免費視訊辣妹脫衣秀,嘟嘟情色貼圖,網路美女,免費色情貼圖貼片,馬術俱樂部,xxx383美女寫真,美女內衣秀,哈雷聊天室,bt 論壇,後宮人氣貼圖貼片,dcp2p論壇,免費聊天室,美女圖,成人電影,080豆豆聊天室,

袍嘯小老鼠影片,台灣論壇遊戲區,嘟嘟成人網,王婉玲自拍寫真,g世代論壇,free game免費遊戲,色情網,情侶自拍,台灣少婦,av美女,學生妹自拍寫真貼圖區,免費色情聊天室,完美女人,內衣模特兒,免費情色小說,

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀