onsdag 18 mars 2009

3:e å en konstert

Nu har jag precis kommit hem ifrån en konstert med Jill Johnsson, mycket bra. Jag tycker hon är en utav Sveriges bästa kvinnliga sångare. Mycket bra och personlig show.

Ska nu smälta musiken innan jag kan sova.
Simsalabim här har ni 3:e grejen i utmaningen från Beas Barnslikheter.

Det är en liten påse med dragkedja ..eller vad man ska kalla den. Lilla Max ska få den, mitt barnbarn. Den ska ha sina små leksaker han har med sig skötväskan och som hans mamma tappar bort bland blöjor och annat. Nu kan hans skallra och bitring, strumpor och nappar ligga i den här påsen och så hittar man de små grejerna fortare.


Tog ett kort på delarna innan jag sydde ihop den. Nu till veckan vet jag inte vad jag skall sy i utmaningen. Jag får klura på det.

kram

7 kommentarer:

Sara sa...

Max och jag säger tack!

My Lovely Things sa...

Hej!!
Vilken jätte fin påse du sytt..Kanon..små grjer är alltid svåra att hitta i väskan..
Håller med om att Jil är en kanon duktig artist..
ha det så bra..
kram anna

Min Skattkammare sa...

Jag har också sett Jill live, hon är avspänd och naturlig med en otrolig pipa! :o) Jag gillar det där countrysoundet också.
En sån rar liten påse!
Må gott!
Kram Kicki

Mamma C sa...

Mycket fin påse att kunna stoppa små saker i. Ja, Jill är bra tycker jag oxå.
Kram mamma C

Fröken Fräken sa...

Vilken söt liten påse!

Vad roligt att du gillade min omklädda strykbräda, här står den framme nästan jämt, och då får den gärna vara lite snajsig.

Anonym sa...

台灣a片,色情聊天網,苗栗人聊天室,3a情色台灣,性感影片,台灣情色,a片圖片,台灣論壇遊戲區,性感卡通美女圖片,性感卡通美女圖,自拍電影免費下載,香港論壇,辣手美眉,網友自拍貼圖,金瓶梅成人影片交流,39a片情人光碟網,免費視訊聊天室,下川島美女圖片,天堂私服論壇,咆嘯老鼠論壇,性愛情慾自拍,後宮小電影,辣妹美女寫真,本土a片,

線上看a片,自拍圖片集,美女內衣秀,a片卡通,後宮電影下載,愛情公寓聊天室,104情色聊天,私服論壇,18成人avooo,洪爺貼圖,色咪咪影片網,線上直播a片,真實自拍,聊天室ukiss,成人小說,

貼圖片區,自拍圖貼,情色短片論壇,性感情趣內衣,老婆自拍,寫真集,免費視訊辣妹脫衣秀,嘟嘟情色貼圖,網路美女,免費色情貼圖貼片,馬術俱樂部,xxx383美女寫真,美女內衣秀,哈雷聊天室,bt 論壇,後宮人氣貼圖貼片,dcp2p論壇,免費聊天室,美女圖,成人電影,080豆豆聊天室,

袍嘯小老鼠影片,台灣論壇遊戲區,嘟嘟成人網,王婉玲自拍寫真,g世代論壇,free game免費遊戲,色情網,情侶自拍,台灣少婦,av美女,學生妹自拍寫真貼圖區,免費色情聊天室,完美女人,內衣模特兒,免費情色小說,

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀