torsdag 26 mars 2009

4:e





Det här är mitt 4:e bidrag i Marsutmaningen "Använd det du har". En stor kudde 70x70 från Ikea som behövde ett nytt fodral. Fodralet är sytt i linnetyg som jag har en helrulle av hemma och en del från ett gammalt örngott som var trasigt. Så jag tog och klippte ut monogrammet och sydde på. Den kommer att passa in i vardagsrummet som jag håller på att byta textilier i.
Jag får önska er en trevlig helg. Jag åker till Gävle imorgon och är barnvakt, alltid lika kul. Har inte varit uppe i Gävle sen december, så det är på tiden. De har kommit ner i stället.
Så ha det bra!

6 kommentarer:

Vardags-mirakel sa...

Vilken vacker kudde du sytt! Precis de färger jag gillar. Ha det så bra i Gävle, kram Eva.

Mamma C sa...

Den blev fin din kudde. Ha det så jättekul i Gävle.
Kram Mamma C

Petra C sa...

Snygg kudde! Den passar jättebra där på sängen!

Tack för grattishälsningen till min 2-åring.

Kram Petra

Petra C sa...

Måste bara göra en till kommentar :) Vilka jättefina bilder du visar, vackra äggkorgar och praktiska små väskor/tygpåsar. Jag bara måste fundera om jag inte behöver några små såna för alla smågrejer som skramlar omkring i väskan och är så svåra att hitta hela tiden :) Jag återkommer!

Fröken Fräken sa...

Vilken söt kuddde!
Jag målar på med tallrikshyllan, tror att gavlarna behöver ett tredje varv innan furun är helt täckt. Men sedan blir det bild!

StrandviksVillan sa...

Du gör så mycket fina saker!! Det är verkligen snyggt med linnetyg och vitt tillsammans. Blir säkert bra i ditt "nya" vardagsrum ;)

Tack för grattisarna!!