tisdag 10 juni 2008

My trip to USA


Nu är det bäst att börja fila på engelskan, vilket jag har behövt i hela mitt liv och den blir inte bättre, men jag pratar ändå och resten av familjen skrattar.


Nu är det bara 3 1/2 dag kvar tills vi åker till Boston. Lördag morgon 8.30 går planet från Arlanda. Jag börjar få resfeber faktiskt. Har nästan packat klart, kommer säkert att hålla på att byta ut kläder fram tills väskan stängs och bärs ut till bilen.


23 dagar ska vi vara borta, känns overkligt. Så här ser vår trip ut i stora drag:
Vi landar i Boston, åker till Manchester by sea, en liten ort strax norr om Boston där några av mina släktingar bor, stannar där i 4 nätter. Bilar sedan vidare mot Antlatic city, Washington, när vi sett den staden drar vi oss uppåt mot Minneapolis, stannar 2 nätter hos mina min syssling Vera. Nästa mål är Chichago där är vi nästan 1 1/2 vecka innan vi flyger hem till Svedala igen.
MEN innan dess har vi en student att klara av, räknade nu ut att det kanske blir ca 40 med släkt och vänner som vill gratulera "Gräshoppan". Jag kommer garanterat att sova på planet över Atlanten.

3 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Du får väl ta en sån där korvstopparkurs om du skall hinna! ;-)

Vilken fantastisk resa!
Ha det riktigt härligt och fota och shoppa i massor!

Kram Maud

Glitter och Marsipan sa...

Jag blir riktigt avis på dej...en resa till Amerikat....
Ha det så gott på resan.
kram Anette

Livet i träsket sa...

Åh, så himla roligt det låter! Ta massor av bilder och dela med dig när du kommer tillbaka!! Jag är såå himla avis!! Jag var till Boston för 20 år sedan!!! Suck vad tiden går!