tisdag 10 juni 2008

My trip to USA


Nu är det bäst att börja fila på engelskan, vilket jag har behövt i hela mitt liv och den blir inte bättre, men jag pratar ändå och resten av familjen skrattar.


Nu är det bara 3 1/2 dag kvar tills vi åker till Boston. Lördag morgon 8.30 går planet från Arlanda. Jag börjar få resfeber faktiskt. Har nästan packat klart, kommer säkert att hålla på att byta ut kläder fram tills väskan stängs och bärs ut till bilen.


23 dagar ska vi vara borta, känns overkligt. Så här ser vår trip ut i stora drag:
Vi landar i Boston, åker till Manchester by sea, en liten ort strax norr om Boston där några av mina släktingar bor, stannar där i 4 nätter. Bilar sedan vidare mot Antlatic city, Washington, när vi sett den staden drar vi oss uppåt mot Minneapolis, stannar 2 nätter hos mina min syssling Vera. Nästa mål är Chichago där är vi nästan 1 1/2 vecka innan vi flyger hem till Svedala igen.
MEN innan dess har vi en student att klara av, räknade nu ut att det kanske blir ca 40 med släkt och vänner som vill gratulera "Gräshoppan". Jag kommer garanterat att sova på planet över Atlanten.

5 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Du får väl ta en sån där korvstopparkurs om du skall hinna! ;-)

Vilken fantastisk resa!
Ha det riktigt härligt och fota och shoppa i massor!

Kram Maud

Glitter och Marsipan sa...

Jag blir riktigt avis på dej...en resa till Amerikat....
Ha det så gott på resan.
kram Anette

Livet i träsket sa...

Åh, så himla roligt det låter! Ta massor av bilder och dela med dig när du kommer tillbaka!! Jag är såå himla avis!! Jag var till Boston för 20 år sedan!!! Suck vad tiden går!

Anonym sa...

台灣a片,色情聊天網,苗栗人聊天室,3a情色台灣,性感影片,台灣情色,a片圖片,台灣論壇遊戲區,性感卡通美女圖片,性感卡通美女圖,自拍電影免費下載,香港論壇,辣手美眉,網友自拍貼圖,金瓶梅成人影片交流,39a片情人光碟網,免費視訊聊天室,下川島美女圖片,天堂私服論壇,咆嘯老鼠論壇,性愛情慾自拍,後宮小電影,辣妹美女寫真,本土a片,

線上看a片,自拍圖片集,美女內衣秀,a片卡通,後宮電影下載,愛情公寓聊天室,104情色聊天,私服論壇,18成人avooo,洪爺貼圖,色咪咪影片網,線上直播a片,真實自拍,聊天室ukiss,成人小說,

貼圖片區,自拍圖貼,情色短片論壇,性感情趣內衣,老婆自拍,寫真集,免費視訊辣妹脫衣秀,嘟嘟情色貼圖,網路美女,免費色情貼圖貼片,馬術俱樂部,xxx383美女寫真,美女內衣秀,哈雷聊天室,bt 論壇,後宮人氣貼圖貼片,dcp2p論壇,免費聊天室,美女圖,成人電影,080豆豆聊天室,

袍嘯小老鼠影片,台灣論壇遊戲區,嘟嘟成人網,王婉玲自拍寫真,g世代論壇,free game免費遊戲,色情網,情侶自拍,台灣少婦,av美女,學生妹自拍寫真貼圖區,免費色情聊天室,完美女人,內衣模特兒,免費情色小說,

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀