måndag 2 juni 2008

Tänkte idag att det skulle bli lite mer bakat till studenten, men kvällen blev ingen bakkväll ,det blev en prata -telefon och sykväll. Men det gjorde inget för det var viktiga samtal och äggen räckte inte till. Tur mamma ringde å sa att hon bakat rullrån. Tack!


Här är en bild på soffhörnan i lilla sommarhuset. Den är så förskräcklig så vi klätt den med ett gammalt överkast, planerar att slänga ut den senare i sommar. Och bordet ska jag måla vitt.

Nu håller jag på att sy en jacka eller vad jag ska kalla den, kolla in Stoff och Stil, där finns tyget och mönstret. Den är på vår och sommarmode katalogen på första sidan nere till höger.

Jag får visa er sen när jag är klar, hoppas jag blir det denna vecka. Kvällarna verkar ju inte bli som jag vill alltid, men men så är livet. Ha en skön tisdag imorgon.

Kram och tack alla som skickar kommentarer, när jag började med bloggen tänkte jag inte att så många skulle hitta den. Jag tackar alla som hälsar på mig.

8 kommentarer:

Livet i träsket sa...

Vilken fin och charmig stuga ni har! Jag skulle också vilja ha en liten stuga!

Mamma C sa...

Mysig soffhörna i er stuga. Ska bli kul att se när du har sytt färdigt. Tror alla känner att tiden ninte räcker till ibland. Iblan saknas det några timmar på dygnet.
Kram mamma c

Annika sa...

Åh det tyget kollade ja också på ... Snyggt!! :) Ska bli kul o se resultatet.. Har också suttit nån timme nu framför maskinen, men här blir det inga gulliga små plagg utan rejäla grejer. Nytt båtkapell!! Nya markiser till huset o sen överdrag till utedynorna. Puh!! Sen kanske man får tid till dom där linnena som ligger tillklippta färdiga att sy.. Svart linne med blå broderade blommor( från S&S ) Beige linne med brodyr, jeansblå bomull.mm mm.
Mitt tyglager skulle behöva några veckors intensivbehandling..:)

Kramiz Annika

My Lovely Things sa...

Vad roligt att få se vad du syr..trevlig hörna i stugan..
kram anna

StrandviksVillan sa...

Så mysigt att ha en liten stuga! Jag har aldrig haft behov av nån sommarstuga eftersom vi bor vid havet, men nu skulle jag kunna tänka mig en - bara för att få inreda den så klart, hihi!
Vi kommer att ha en järnspis i köket så småningom, vid tegelväggen som du sett, hoppas få den på plats tills nästa vinter.

Spets och snor sa...

5 lokförare i släkten! Det var inte dåligt. Jo det verkar vara stället att hänga på om man vill lära sig mer om tåg :-) kram Helena

Anonym sa...

台灣a片,色情聊天網,苗栗人聊天室,3a情色台灣,性感影片,台灣情色,a片圖片,台灣論壇遊戲區,性感卡通美女圖片,性感卡通美女圖,自拍電影免費下載,香港論壇,辣手美眉,網友自拍貼圖,金瓶梅成人影片交流,39a片情人光碟網,免費視訊聊天室,下川島美女圖片,天堂私服論壇,咆嘯老鼠論壇,性愛情慾自拍,後宮小電影,辣妹美女寫真,本土a片,

線上看a片,自拍圖片集,美女內衣秀,a片卡通,後宮電影下載,愛情公寓聊天室,104情色聊天,私服論壇,18成人avooo,洪爺貼圖,色咪咪影片網,線上直播a片,真實自拍,聊天室ukiss,成人小說,

貼圖片區,自拍圖貼,情色短片論壇,性感情趣內衣,老婆自拍,寫真集,免費視訊辣妹脫衣秀,嘟嘟情色貼圖,網路美女,免費色情貼圖貼片,馬術俱樂部,xxx383美女寫真,美女內衣秀,哈雷聊天室,bt 論壇,後宮人氣貼圖貼片,dcp2p論壇,免費聊天室,美女圖,成人電影,080豆豆聊天室,

袍嘯小老鼠影片,台灣論壇遊戲區,嘟嘟成人網,王婉玲自拍寫真,g世代論壇,free game免費遊戲,色情網,情侶自拍,台灣少婦,av美女,學生妹自拍寫真貼圖區,免費色情聊天室,完美女人,內衣模特兒,免費情色小說,

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀