torsdag 29 maj 2008

Svett och nordiska djur

Oj oj gissa hur man är efter en dag på Skansen i denna medelhavsvärmen. Svett, svett och åter klibbigt svett. Tänk va skönt en dusch kan vara.
Annars har det varit en mycket lyckad dag med jobbet bland sälar, björnar och andra djur. Jag har inte varit på Skansen på länge så det var kul att se alla små hus och gårdar.
Hittade jättebra böcker att ta med till USA som presenter, "Sverige och svenskarna", fast på engelska så klart. Jag ska berätta lite längre fram hur vår resa är tänkt att bli.
Nu ska de nytvättade fötterna vila. Gonatt!
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Just det, vad var det jag handlade på Designrummet?...... Jo disktrasor, jag gillar disktrasor som man kan återanvända. Förr stickade jag disktrasor, blev lite retad för det men de var jättebra, bara att slänga i maskinen, Inga gamla snuskiga trasor här inte!!

5 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Såklart man ska återanvända sina disktrasor! Skulle aldrig falla mig in att kasta bort dom efter användning, tvättar hellre och byter ofta!
Skansen lät kul, har inte varit där på... 12 år!
Önskar er och studenten en riktigt fin examensdag!

My Lovely Things sa...

åh vad mysigt med skansen..alttid roligt att göra saker tillsammans..
kram anna

Stina sa...

Hoppas att du får en trevlig dag, gumman. :-)

Anonym sa...

台灣a片,色情聊天網,苗栗人聊天室,3a情色台灣,性感影片,台灣情色,a片圖片,台灣論壇遊戲區,性感卡通美女圖片,性感卡通美女圖,自拍電影免費下載,香港論壇,辣手美眉,網友自拍貼圖,金瓶梅成人影片交流,39a片情人光碟網,免費視訊聊天室,下川島美女圖片,天堂私服論壇,咆嘯老鼠論壇,性愛情慾自拍,後宮小電影,辣妹美女寫真,本土a片,

線上看a片,自拍圖片集,美女內衣秀,a片卡通,後宮電影下載,愛情公寓聊天室,104情色聊天,私服論壇,18成人avooo,洪爺貼圖,色咪咪影片網,線上直播a片,真實自拍,聊天室ukiss,成人小說,

貼圖片區,自拍圖貼,情色短片論壇,性感情趣內衣,老婆自拍,寫真集,免費視訊辣妹脫衣秀,嘟嘟情色貼圖,網路美女,免費色情貼圖貼片,馬術俱樂部,xxx383美女寫真,美女內衣秀,哈雷聊天室,bt 論壇,後宮人氣貼圖貼片,dcp2p論壇,免費聊天室,美女圖,成人電影,080豆豆聊天室,

袍嘯小老鼠影片,台灣論壇遊戲區,嘟嘟成人網,王婉玲自拍寫真,g世代論壇,free game免費遊戲,色情網,情侶自拍,台灣少婦,av美女,學生妹自拍寫真貼圖區,免費色情聊天室,完美女人,內衣模特兒,免費情色小說,

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀