måndag 7 juni 2010

30 år idag!


Fina rosor stod på bordet när jag kom hem från jobbet idag.

Vi firar idag att vi varit gifta i trettio år. Tänk att det låter som jag är lastgammal men det är jag faktiskt inte, jag bara bestämde mig tidigt för en karl! Men tre barn och tre barnbarn har vi och det är stort.

Nu tar jag lite sommarledigt från bloggen. Jag är i trädgården, vid grillen eller med mina barnbarn. Jag tittar nog in lite då och då för att se vad ni har för er och känner jag för det som skriver jag ett inlägg. Må så gott.

Kram Kristina

7 kommentarer:

Ett Vitare Hem sa...

Grattis på bröllopsdagen!!!
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Lyckoslanten sa...

Grattis! Nej lastgammal är du verkligen inte och det är inte jag heller. I torsdags var det vår tur och jag kan plussa på två år. Det du! Njut nu av dagen och sommaren. Tiden har en tendens att gå fort! ♥

Creative Momone sa...

Grattis på bröllopsdagen! Vi har varit gifta i 21 år, något man får vara stolt och glad över i dessa dagar när så många bryter upp i ett tidigt skede. Gammal blir man väl aldrig? ;)
Marianne

annika sa...

Grattis! Det är inte så många som klarar av dessa långa förhållanden. Vi gifte oss för 34 år sen men jag är nog gammal snart :O)
Ha en skön semester.
Kram annika

junhe sa...

STORT GRATTIS TILL ER BÅDA! TÄNK VAD TIDEN GÅR, SJÄLV HAR JAG & ANDERS VARIT GIFTA I 12 ÅR TILL HÖSTEN, BLIR TILL ATT HA LITE MYSIGT DÅ =))

HA EN FORTSATT BRA DAG & NJUT AV SOL, GRILLEN OCH BARNBARN *hihihi*

kram / junhe

C. Tvillingmamma sa...

Stort grattis,30 år...vilken oerhörd saga!

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀