tisdag 8 december 2009

Tisdag

Jag har ikväll haft en tjejträff och hudvårdsparty. JÄTTEKUL! Snälla duktiga M från Örebro som säljer Cosmopharmas produkter (tidigare Volare) var här, Jag gillar dessa grejer, innehåller bla salt från Döda havet och aleovera. Min klant, jag glämde ta kort!

På många bloggar nu ser jag att bakas hej vilt. Saffransbröd verkar toppa listan. Själv kommer jag inte att baka lussekatter i år för det är bara jag som vill ha det. För några veckor sen slängde jag en påse med lussekatter i frysen som låg kvar sen förra året. Så det verkar inte vara någon idé att baka. Men skulle jag baka så gillar jag bäst riktiga lussekatter inte vanliga bullar med saffran. Vad gillar du bäst?
Ha de!
kram Kristina

6 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Ja det bakas vilt och man blir imponerad, men hos mig drömmer vi om det där och nu prioriterar jag annat och är glad över att det finns andra som bakar åt mig. Det tycker jag är en bra fördelning. lussebullar får jag tillräckligt i skolan och en påse räcker gott här hemma. Ha en bra dag Kristina! ♥

LenaS sa...

Jag gillar också lussekatter bäst ;o)
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Min Skattkammare sa...

Jag gillar dessvärre ALLT!!!
Lussebullar, saffransbullar med kletig mandelmassa, saffranskaka......fiskgryta med saffran....;o)))
Jag är helt sluuut! Hur långt är det kvar till pensionen???
Här kommer en kraaaam!
Kicki

Mamma C sa...

Jag gillar bäst saffransbullar med en massa smörja i. Som mandelmassa, smör, vitchoklad, socker m.m listan kan bli lång. En vanlig lussebulle är bara god när den är nybakad tycker jag. Det blir så torrt så fort.
Kram mamma C

Petra C sa...

Lussebullar ska det vara. Och inte kan man ha en påse kvar i frysen så länge??? Jag skulle ha ätit upp den för läääääänge sedan. Älskar lussebullar!

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀