onsdag 9 december 2009

Hallå!


Vem har snott julstämningen? Jag hittar den ingenstans, den är inte bland hyacinterna eller amaryllisarna och den är inte bland stjärnorna i fönstret. Så var är den? Trodde den skulle dyka upp när vi handlade julklappar idag men icke sa nicke. Kan vara så att den kommer fram om snön kommer, då vågar den inte gömma sig längre. Jag ska tvinga fram den här någon kväll med glögg och julmusik.
De små ljusen kan kanske tala om var den är. De blev till av kakformar inköpta på loppis, ljushållare från hobbyaffären och sen en limpistol ååå vips så står de där och väntar på att bli utställda någonstans.
Tredje advent väntar på oss till helgen.
kram Kristina

7 kommentarer:

Tin sa...

Vad fint du har gjort! Tror nog att stämningen kommer tillbaka. Jag och barnen gjorde lussekatter och chokladgodis som vi mumsar på. Satt för första gången i soffan själv med P och drack glögg och åt pepparkakor i går kväll efter att ha tvingat barnen i säng. (De är väldigt kvällspigga) Kram C

Majas skafferi sa...

Hej! julstämningen vill inte riktigt infinna sig här heller! Bara det blir snö, då kanske..
Roligt att läsa att fler har fjolårets lussekatter i frysen :)! Men vi bakade nya ändå,..hej och hå!
Ha det bra!

LenaS sa...

Åh vad fint det blev, tycker det är så stämningsfullt med många små ljusstakar!
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Petra C sa...

Jag vet inte riktigt vart den är julstämningen. Jag hade den i slutet av november sedan försvann den. Kan ha med stress och så mycket annat som pockar på uppmärksamhet. Säg till om du ser den någonstans och skicka lite åt mitt håll också är du snäll ;)

Sjabbig men chic sa...

Julstämningen ja... den liksom kommer och går. Ett tips är att lyssna på Luther Vandross This is christmas, då kommer den som ett brev på posten;)

Ha det fint!
Lisa

Fröken Fräken sa...

Här är det lite si och så med julstämningen. Jag kanske får ta till mina julfavoriter, lyssna på Whan "Last Christmas" (då blir herr Fräken vansinnig!) och se på filmen Ensam Hemma (då lämnar herr Fräken hemmet...) Jag tänker att stämningen kommer när jag blir ledig..?

Mysiga ljusstakar det blir så fint när man gör riktigt många av samma. Man kan ju ha lite mossa eller något annat dekorationsmaterial där i formen också, så himla smart att göra ljusstakar av dem!

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀