torsdag 22 april 2010

Krusagårds-utflykt

Om man tycker att veckorna bara rullar på eller att dagarna bara består av jobba och sova, DÅ ska man absolut göra en liten utflykt.

Jag och en kompis var i går till Krusagården i Adolfsberg i Örebro. Det är en så söt liten affär. Maria heter hon som har den och hon har en blogg också En vit trådkorg handlade jag att ha på diskbänken med citroner eller tomater i.


Lilla krukan var så söt att jag inte kunde låta bli att köpa den. Var jag ska hänga ljuslyktorna vet jag inte än, men jag gillar den raka stilen.
Nu ska jag stoppa något i magen och sen åka och simma. Plurr plurr.
Kram Kristina

7 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Tycker att du har väldigt mysiga nära intill ställen att åka och få ny energi vid! Fina inköp dessutom! Njut av kvällen och hoppas att det var skönt i plurret! ♥

Tigris Predikantan sa...

Åh så jag längtar till den dag då jag törs åka lite längre än till vårt centrum ... jag vill också göra fynd, handla både det ena och det andra! *ler* Men, hoppas snart få veta om man opererar eller inte :)

Fröken Fräken sa...

Utflykter säger jag yes till! Jag ska utflykta mig till en stor loppis i helgen. Jag har försökt övertala en mansperson att följa med, men vet du vad, killar verkar inte heller gilla loppisar..!! Och det förstår jag verkligen inte heller!

junhe sa...

åh, nu blir jag avis...jag brukar simma en gång i veckan (1000 m)men pga fraktur i knäleden kan jag inte det på ett bra tag framöver=(
gillar din fina vita trådkorg, kanske ska kika in hos den lilla butiken i örebro...
ha en bra helg/ kram junhe

LenaS sa...

Ja visst har hon en del fint, hittade dit för nån månad sen när jag åkte den vägen ;o)hade liksom missat den innan....
Ha en finfin helg!
Kramis/LenaS

Min Skattkammare sa...

Hallå där!
Jag skulle också vilja kika in där, men vi butiksägare har hakat upp oss på samma öppettider! ;o)
Är du simmerska också....uj uj, det låter väldigt skönt.
Ha det så skönt i helgen....hoppas den blir solig och ljummet.
Vi ses! :o)
Kram Kicki

somebody sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀