måndag 12 april 2010

Syarv

Att jag syr beror nog på min mamma. Hon har alltid sytt, och hon har haft en tygaffär. Tidigt började jag och min syster sy på symaskin. Alla barbiekläder sydda vi själva när vi var små. Min mamma sydde t o m V-jeans till mig och min syster. Kommer ni ihåg V-jeansen på -70 talet? Inte alla kan jag tro.Just nu gillar min mamma att sy saker i lappteknik och att sy väskor. Tänkte jag skulle visa lite av det hon gör.Visst är de fina, syaskar med knapptyg.

Jeansväskor har hon sytt så många att hon inte minns. Jag tog med till mitt jobb i Askersund för några års sen och då fick hon sälja så många så hon kunde åka till USA för pengarna. Kul.Just nu syr hon småväskor. Tygerna varierar bereonde på vad hon har får tag på. Jag känner ingen som syr så rakt och fint som hon. Få se om tittar in och läser detta :)
Ha en skön tisdag.
kram Kristina

8 kommentarer:

LenaS sa...

Åh vilka fina väskor!
Ha en underbar dag!
Kramis/LenaS

Sara sa...

Nu sitter jag med mormor här och vi har läst inlägget =) Hon tackar!

annika sa...

Vilka fina väskor din mamma syr. Hon kanske också är med i Närkequiltarna?
Jag lärde mig sy av min pappa.
Kram annika

Mamma C sa...

Vilka fina väskor hon gör. Min mamma sydde det mesta åt brorsan och mig när vi var små. Men inte v-jeans. Jag själv sydde mycket åt både mig och mina barn när dom var små. Nu rör jag knappt symaskinen längre.
Kram Mamma C

Min Skattkammare sa...

Vilken flitig mor du har, att sy sig ända till Amerika!! :o) Jättefina saker! Jag ser vem du brås på! ;o) Jag har ju en kasse med jeans, kanske det blir en ny tripp?!
Jaaa....stress och sömnproblem, usch, känner mig lite vimmelkantig. Men att erkänna vintern bättre.....NÄHÄ DU!!! ;o)
En tisdagsträff ska vi väl få till (viktigt)!
Vi hörs!
Kram Kicki
Ps....ha en skön helg!

Tin sa...

Ja hon är verkligen duktig!!!!
Inte konstigt att du är bra på att sy.
Konstigt att inte jag är så bra med tanke på att vi är släkt!!!??? ;D
Kram C

Lyckoslanten sa...

Men Kristina! Jag har haft alldeles för mycket kring mig för att se detta inlägg! Du ska veta att jag minns V-jeansen. tror att du är den enda i bloggvärlden som nämnt dessa. Jag kommer ihåg min lycka när jag fick mina egna och det var hot! :o) Oj så fina väskor din mamma har sytt! inte undra på att du har den gåvan! ♥

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀