måndag 15 mars 2010

LoppisfyndVilket härligt väder idag. Har varit med jobbet hela dagen i Ånnaboda, pulkaåkning, grillning och sola, promenad.
13 stycken likörglas inhandlades i lördags på loppis. Inte för jag dricker likör så särskilt ofta med de är fantastiskt söta och fina.

Ibland när jag strosar runt på loppis kan jag känna en viss irritation. När många saker kostar flera hundralappar. Det är inte loppis tycker, men jag kan ha fel. Det är antikmarknad för mig. Jag tycker att vitsen med loppis är att det ska vara billigt, klart man inte ska skänka bort saker men har loppis blivit så inne att priserna höjs?

Kram Kristina

7 kommentarer:

Vardagstugg sa...

Supersöta glas! =)

Har du fått mitt mail angående vinsten?

Trevlig kväll!
Annelie

Lyckoslanten sa...

Oj så sötfina glas! Kan man hitta såna på loppis? Dem skulle jag ha köpt bums!
Här snöar det idag. Hm! Hoppas din dag blir fin! ♥

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilka vackra glas och ja de fast loppisarna har en förmåga att ha antikbutikspriser, bara längtar tills sommarloppisarna drar igång.
Ha en finfin dag!
Kramis/LenaS

Fröken Fräken sa...

Men vad roligt att hitta så många söta och likadana!
Ja, bara för att saker är gamla så innebär det ju inte att de är värdfulla och man kan ta ut vilket pris som helst! Jag förstår om vissa saker är dyra, men liksom tavelramar från Ikea...? Nä, en femma styck för dem!!

Mamma C sa...

Så fina likörglas du hittat. Ja, ibland undrar man om priset är rätt.
Kram mamma C

StrandviksVillan sa...

Jättesöta glas!
Tänk att ställa dom tillsammans på en bricka eller på rad på en hylla med varsin liten söt blomma i!

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀