fredag 10 juli 2009

En skitsak, klänning och semester!

TjOhoooo jag har semester!!!! Underbart.
14.30 så gick jag hem, eller åkte bil för jag har 25 minuters väg hem. Vilken bra fredag i dag, och så kom lilla tjejen från Gävle idag till sin farmor, ännu bättre. Nu har vi busat, varit ute, gosat lite och läst böcker och nu sover hon.

Eftersom det är semesterfredag måste man grilla. Det blev lax med grillad färsk potatis och kräft-tzatziki, gott!!!

Imorgon när lilla tjejen vaknar så ska hon få prova sin klänning jag har sytt till henne. Vi hann inte det idag. Jag tror den kan vara för stor, men då får hon spara den till nästa år.

Tyget är från Stoff och Stil. Både det röda och kanttyget.

En skitsak håller jag på med och det är att måla dasset i vårt lilla sommarstuga. Det har varit så oinspirerat att gå in där. Gamla tapeter i lager, precis knallblått på träet längst in. Nu så har jag rivit bort alla tapet så gott det gick, och målat allt vitt. Så mycket fräschare det känns redan fast det inte är klart än. Men man känner sig inte så fräsch att stå där och måla i denna odör. Något som vi också ska göra något åt, lukten. Utedass behöver inte lukta så äckligt. Har du tips så skriv dem gärna till mig. Hur får man dasset att lukta gott?

kram Kristina

8 kommentarer:

Mamma C sa...

Så skönt med semester, hoppas att det fina vädret kommer tillbaka nu. Det var en söt liten klänning som lillsnörpa ska få.
Kram mamma C

junhe sa...

hoppas du får en bra semester! det där med kräfttzatziki lät gott, är receptet hemligt eller delar du med dig av det *hihi*? gillar den lilla klänningen jag med =)

ha dt gott/ kram j

Livet i träsket sa...

Jättefin klänning, ag har oxå tänkt beställa från Stoff & Stil men aldrig fått tummen ur....vi grillade oxå ikväll...så gott! Ha en underbar helg & semester!!

Krisses hantverk sa...

Hej Kristina! Jasså, ni har också problem med dasset ( "tuppen" säger vi finlandssvenskar). Vår "tupp" tar nog ändå priset tror jag :) I år har vi i alla fall använt ett strö som består mest av bark och kan även användas i komposten. Det är det bästa hittills och det har inte alls luktat lika mycket...fast det har ju varit ganska kallt, men vi får se när det blir varmt. God fortsättning med "tupprenoveringen" :)

Anonym sa...

Hej! Vi har en separett (eller hur det nu stavas) på vårt dass. Den separerar kisset o bajset, så det luktar inte alls lika mkt! Det är nån grej som man sätter istället för toaring på dasset o så är det ett lock på. Tror den kostade runt 400:-. Kram Nettan.

Vardags-mirakel sa...

Grattis till semestern, sötaste klänningen jag sett på länge. Ha det bra, kram Eva.

Fröken Fräken sa...

Nu blev jag ju sugen på att röra till tzatziki - till herr Fräkens förtjusning (han gillar inte lukten av vitlök..)
Det var en väldigt söt klänning, önskar att jag kunde sy kläder!
Tyvärr har jag inget tips i dassfrågan...

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀