måndag 18 maj 2009

Vaxholm

Vilken underbar helg vi haft, strålande väder, lite kallt men jättefint ändå. Vi var i Stockholm från fredag till söndag.

Det jag vill visa och rekommendera är att åka till Vaxholm i sommar. Så mysigt ställe och vackert. Vi gick runt och tittade på alla fina gamla trähus och så hamnade vi på Magasinet. En inredningsaffär med restaurang. OJ säger jag bara, så rolig att titta i och vilken fantastisk mat. Jag åt skärgårdsgryta, en fiskgryta med kräftaioli till och krutonger. Jag bara satt och hmmmade av lycka att få äta den.

Söndagen tillbringade vi på Djurgården med 10 000 norrmän. Tänk att de vann eurovison lagom till sin nationaldag. Jag gladdes med dem och kände mig nästa norsk. Stort grattis till vårt kära grannland.

Har börjat med fler väskor nu, inte trodde jag den skulle bli såld direkt.

Väl mött igen

8 kommentarer:

HEMLÄNGTAN sa...

Tack för tipset om Magasinet. Vår plan är att åka till Stockholm senare i sommar och få lite inspiration, så ditt tips lät lockande.

plingan sa...

Vilken fin blogg du har!
Jag har sytt min första väska nyligen och kanske blir det någon fler... Har inte samma finish som du men kul var det iaf :)
Ha en skön dag!

StrandviksVillan sa...

Åååh, önskar vi kunde resa nånstans i sommar, tex till Stockholm, men vi har inte semester samtidigt så det går inte :( Nej, jag har faktiskt inte mer semester i sommar, den fjärde veckan får jag först i september, men eftersom jag jobbar deltid tror jag nog att det blir bra ändå ;)

Fröken Fräken sa...

Jag har varit i Waxholm också, och det är verkligen fint där! Tyvär var jag där en dag då det var stängt i butikerna, så man fick gå och kika in genom fönstren och sukta...

Jag har provat med ättika i en skål vid lådan, och det funkade ypperligt för att ta bort lukten. Inte för att jag fattade hur, men..??

Mamma C sa...

Vaxholm är vackert, härligt att gå och strosa där.
Kram Mamma C

Petra C sa...

Åh, det låter helt underbart! Det ska jag absolut skriva upp på att-göra-listan till sommaren.

Jag var också ute på Djurgårn i söndags, men vi var på Grönan så vi såg inte till så många norrmän. Trodde det skulle vara mer drag där också. Eller så var jag så vimmelkantig efter Nyckelpigan ;) att jag inte märkte något annat runt omkring.

Kram Petra

Anonym sa...

台灣a片,色情聊天網,苗栗人聊天室,3a情色台灣,性感影片,台灣情色,a片圖片,台灣論壇遊戲區,性感卡通美女圖片,性感卡通美女圖,自拍電影免費下載,香港論壇,辣手美眉,網友自拍貼圖,金瓶梅成人影片交流,39a片情人光碟網,免費視訊聊天室,下川島美女圖片,天堂私服論壇,咆嘯老鼠論壇,性愛情慾自拍,後宮小電影,辣妹美女寫真,本土a片,

線上看a片,自拍圖片集,美女內衣秀,a片卡通,後宮電影下載,愛情公寓聊天室,104情色聊天,私服論壇,18成人avooo,洪爺貼圖,色咪咪影片網,線上直播a片,真實自拍,聊天室ukiss,成人小說,

貼圖片區,自拍圖貼,情色短片論壇,性感情趣內衣,老婆自拍,寫真集,免費視訊辣妹脫衣秀,嘟嘟情色貼圖,網路美女,免費色情貼圖貼片,馬術俱樂部,xxx383美女寫真,美女內衣秀,哈雷聊天室,bt 論壇,後宮人氣貼圖貼片,dcp2p論壇,免費聊天室,美女圖,成人電影,080豆豆聊天室,

袍嘯小老鼠影片,台灣論壇遊戲區,嘟嘟成人網,王婉玲自拍寫真,g世代論壇,free game免費遊戲,色情網,情侶自拍,台灣少婦,av美女,學生妹自拍寫真貼圖區,免費色情聊天室,完美女人,內衣模特兒,免費情色小說,

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀