söndag 10 maj 2009

Söndag kväll

Vill först tipsa om Elins blogg som heter Liljor och Förgätmigej, alltid kul att hitta nya bloggar. Elin har just börjat blogga och man vet själv hur det var att man blir så glad när man får kommentarer.
Just nu är det VM final i hockey, vilket jag struntar i. Jag har en liten egen kampanj att bojkotta den för jag tycker det är sommar snart och då spelar man inte hockey längre. Men jag är väl kanske ganska ensam in min kampanj att bojkotta VM.

Jag har haft en trevlig helg. Igår var jag först på lite shopping, ett zinkfat. (har inget kort än på den) och köpte present till mannen som fyller på torsdag. Sen blev det kalas på em hos svärsonen som fyllde, gosa med lilla Max också.

Och lördagkvällen slutade med att vi var ett gäng från ridskolan som var hembjudna till en tjej som bjöd på så mycket gott att magen stod i fyra hörn, italiensk småplock och sen grillat med olika dressingar och sallad. Vi hade jättetrevligt, mycket skratt. En tjej och jag gjorde för sju års en en hästresa till pyreneerna i Spanien och dessa minnen kommer alltid fram när vi träffas.

Idag känns det som jag skulle öppna restaurang, gjorde älgfärsbiffar till middag med gräddsås och potatis och bjöd två av Gräshoppans kompisar på som sov över här. Blev även matlåda till mig.
Åkte sen till kyrkan för att fixa fika till en kurs med 20 deltagare i. Jag gjorde kycklingsoppa med bröd. Den blev uppskattad, lite stark men god.
Hem sen igen och då gjorde mannen och jag räkor i starksås med ris och ärtor till. En rätt som vi älskar i vår familj.
Så nu vill jag inte laga mer mat idag!

Så nu tar jag kväll utan hockey så klart. Det kommar bilder på lilla zinkfatet och sen har jag sytt en väska till.

kram på er

4 kommentarer:

Mamma C sa...

Min mamma fyller på torsdag oxå. Vilken trevlig fest du var på i går med hästkompisarna. Jag orkar inte heller kolla på hockyn. Sverige spelar ju inte, då kvittar det tycker jag.
Ha en bra ny vecka
Kram Mamma C

Min Skattkammare sa...

Den där hästresan låter som ett riktigt äventyr. Kan tänka mig att det finns mycket att minnas!
Nuförtiden är det minnena som roar. ;o)
Jag bojkottar också hockeyn den här tiden på året. Visst var det väl i mars förr om åren......tiden är ur led. ;o)
Kramar till dig!
Kicki

Anonym sa...

台灣a片,色情聊天網,苗栗人聊天室,3a情色台灣,性感影片,台灣情色,a片圖片,台灣論壇遊戲區,性感卡通美女圖片,性感卡通美女圖,自拍電影免費下載,香港論壇,辣手美眉,網友自拍貼圖,金瓶梅成人影片交流,39a片情人光碟網,免費視訊聊天室,下川島美女圖片,天堂私服論壇,咆嘯老鼠論壇,性愛情慾自拍,後宮小電影,辣妹美女寫真,本土a片,

線上看a片,自拍圖片集,美女內衣秀,a片卡通,後宮電影下載,愛情公寓聊天室,104情色聊天,私服論壇,18成人avooo,洪爺貼圖,色咪咪影片網,線上直播a片,真實自拍,聊天室ukiss,成人小說,

貼圖片區,自拍圖貼,情色短片論壇,性感情趣內衣,老婆自拍,寫真集,免費視訊辣妹脫衣秀,嘟嘟情色貼圖,網路美女,免費色情貼圖貼片,馬術俱樂部,xxx383美女寫真,美女內衣秀,哈雷聊天室,bt 論壇,後宮人氣貼圖貼片,dcp2p論壇,免費聊天室,美女圖,成人電影,080豆豆聊天室,

袍嘯小老鼠影片,台灣論壇遊戲區,嘟嘟成人網,王婉玲自拍寫真,g世代論壇,free game免費遊戲,色情網,情侶自拍,台灣少婦,av美女,學生妹自拍寫真貼圖區,免費色情聊天室,完美女人,內衣模特兒,免費情色小說,

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀