torsdag 19 februari 2009

Mera bilder

Tänk att det är torsdag idag. Ska bli skönt att vara ledig två dagar snart. Just nu är det bara jobb, äta och sova. Ska pigga upp med bilder från Lilla Ugglebo där jag var i lördags men min syrra.


Det här är klänningen jag köpte, det är dragkedja hela vägen ner så man kan ha den till byxor också som en tunika.


Bilderna här nedan är från Kvarnboden, där jag köpte dessa fina krukor endast 79 kronor styck. Visst är äggen söta, jag tror de blir jättefina att ha i riset till påsk.


Ha en skön kväll, jag ska åka till kyrkan på sykväll. Det är en hög tanter och tjejer som träffas med våra symaskiner och syr å fikar ihop.

6 kommentarer:

Vardags-mirakel sa...

Nej men vad fina saker det finns i butikerna. Äggen gillade jag skarpt! Klänningen var oxå fin liksom krukorna, vill ha alltihop! kram Eva.

Mamma C sa...

Krukorna var jättesnygga, äggen likaså. Så kul med en sykväll ihop.
Kram mamma C

Livet i träsket sa...

Jag har fått korgarna nu och de är jättefina och verkligen välsydda! Tusen tack! Ska visa upp dem på bloggen så snart jag orkar!

Min Skattkammare sa...

God kväll på dig!
Så ni hade lite syjunta, vad roligt, då kanske en liten "kronkorg" blev till!! ;o)
Väntar med spänning......!
Önskar dig en riktigt skön lördagskväll!
Ps. läcker tunika!
Kramar Kicki

Anonym sa...

台灣a片,色情聊天網,苗栗人聊天室,3a情色台灣,性感影片,台灣情色,a片圖片,台灣論壇遊戲區,性感卡通美女圖片,性感卡通美女圖,自拍電影免費下載,香港論壇,辣手美眉,網友自拍貼圖,金瓶梅成人影片交流,39a片情人光碟網,免費視訊聊天室,下川島美女圖片,天堂私服論壇,咆嘯老鼠論壇,性愛情慾自拍,後宮小電影,辣妹美女寫真,本土a片,

線上看a片,自拍圖片集,美女內衣秀,a片卡通,後宮電影下載,愛情公寓聊天室,104情色聊天,私服論壇,18成人avooo,洪爺貼圖,色咪咪影片網,線上直播a片,真實自拍,聊天室ukiss,成人小說,

貼圖片區,自拍圖貼,情色短片論壇,性感情趣內衣,老婆自拍,寫真集,免費視訊辣妹脫衣秀,嘟嘟情色貼圖,網路美女,免費色情貼圖貼片,馬術俱樂部,xxx383美女寫真,美女內衣秀,哈雷聊天室,bt 論壇,後宮人氣貼圖貼片,dcp2p論壇,免費聊天室,美女圖,成人電影,080豆豆聊天室,

袍嘯小老鼠影片,台灣論壇遊戲區,嘟嘟成人網,王婉玲自拍寫真,g世代論壇,free game免費遊戲,色情網,情侶自拍,台灣少婦,av美女,學生妹自拍寫真貼圖區,免費色情聊天室,完美女人,內衣模特兒,免費情色小說,

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀