lördag 18 oktober 2008

Julpolis!

Jag är en julpolis!!! Erkänner detta. Jag är sån att jag inte vill börja för tidigt, då försvinner det magiska tycker jag. Vägrar nästan åka till IKEA på hösten för att slippa se julen redan i början av oktober, känns bara fel. Adventsljusstakarna får inte tändas före första advent. Julgranen klär vi dagen innan julafton. Lussekatterna äter vi när det är lucia. Jag vägrar julstressa. Julklappar kan jag gärna köpa sista vecka före jul. Tänk va roligt det är att gå i alla affärer då som är så fint julpyntade. Glögg dricker jag först när det är skyltsöndag, första advent.Många bloggar börjar handla om julpyssel nu, jättefina grejer. NI HAR PÅVERKAT MIG!!!

Jag har gjort ett julpyssel och köpt Allers julpysseltidning. Katastrof, tänk om jag tänder adventsljusstaken redan på fredagen nu innan advent?

Här är resultatet, strutar att pynta med, kanske lägga enris i, ett jättefint tyg på änglar och God Jul text på olika språk.

Ajaj va lättpåverkad jag blivit.

5 kommentarer:

Mamma C sa...

Det är inte lätt att blogga. Man rycks med i pysslandet och allt vad julen hör till. Dom var jättefina dina strutar. Strutar är något jag inte provat ännu. Har tänkt strutar med eget badsalt i att ge bort. Men vi får se om man hinner. Ha en bra lördag.
Kram Mamma C

My Lovely Things sa...

Hej Kristina!!
tack för ditt stöd..Ja det är en tuff situation att stå i..men vi har vårt hopp om att det kommer gå bra..Tack för din bön..

Så fin trådrulle hållare du har fyndat..en sån hade jag gärna hittat med..
ooups, jag glömde nästan..vilka fina strutar du har gjort..helt ljuvliga..

ha det så bra..
kram anna

Gårdsromantik sa...

Hihi!

Hur skall det här sluta! - förstår precis vad du menar...det blir liksom lite för mycket av det goda för länge.

Men strutarna var ju underbara - de kan du ju ha framme året runt.

Jag har mailat min adress - tack för att du påminde mig...jag längtar så efter min vackra tygkorg!

Kram Maud

Anonym sa...

台灣a片,色情聊天網,苗栗人聊天室,3a情色台灣,性感影片,台灣情色,a片圖片,台灣論壇遊戲區,性感卡通美女圖片,性感卡通美女圖,自拍電影免費下載,香港論壇,辣手美眉,網友自拍貼圖,金瓶梅成人影片交流,39a片情人光碟網,免費視訊聊天室,下川島美女圖片,天堂私服論壇,咆嘯老鼠論壇,性愛情慾自拍,後宮小電影,辣妹美女寫真,本土a片,

線上看a片,自拍圖片集,美女內衣秀,a片卡通,後宮電影下載,愛情公寓聊天室,104情色聊天,私服論壇,18成人avooo,洪爺貼圖,色咪咪影片網,線上直播a片,真實自拍,聊天室ukiss,成人小說,

貼圖片區,自拍圖貼,情色短片論壇,性感情趣內衣,老婆自拍,寫真集,免費視訊辣妹脫衣秀,嘟嘟情色貼圖,網路美女,免費色情貼圖貼片,馬術俱樂部,xxx383美女寫真,美女內衣秀,哈雷聊天室,bt 論壇,後宮人氣貼圖貼片,dcp2p論壇,免費聊天室,美女圖,成人電影,080豆豆聊天室,

袍嘯小老鼠影片,台灣論壇遊戲區,嘟嘟成人網,王婉玲自拍寫真,g世代論壇,free game免費遊戲,色情網,情侶自拍,台灣少婦,av美女,學生妹自拍寫真貼圖區,免費色情聊天室,完美女人,內衣模特兒,免費情色小說,

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀