måndag 9 augusti 2010

Blocket är bra att ha!


Hej

Nu är jag hemma igen. vi hade underbara dagar på båten, skulle kunna vara ute en vecka till.

Eftersom vädret inte direkt inbjuder till sol och bad så blir det lite röjt här hemma. Vi håller på att flyttar om lite möbler och rensar ut gamla papper och grejer. Så nu ligger denna skänk ute på blocket. Är du intresserad så bara ring.
Nu ska jag ut i blåbärsskogen.
Kram Kristina

9 kommentarer:

LenaS sa...

Blocket är guld, håller tummarna för att nån snart kommer och köper den!
Ha en finfin eftermiddag!
Kramis/LenaS

Mamma C sa...

Jag har en precis lika dan som förvaring för mina julsaker ute i vårat garage. Den är från min morfar och mormor. Håller tummarn för dig.
Kram Mamma C

Lillemor sa...

Vilken fin skänk kommer säkert att vara många som vill ha en sådan. Visst är det skönt att rensa och fixa så här inför hösten. Själv passade jag på idag och rensa garderoberna. Känns så skönt.
Kram Lillemor

Chissra sa...

mycket fint skåp. blocket kan man fynda på.

cavatus.wordpress.com sa...

Även hjärnan behöver lite annan kost istället för att tugga samma ordflöde jämt. Läs därför en av de mera välformulerade och genomtänkta systemkritikerna av idag som är signaturen Julia Ceasar.

www.korta.nu/jc

Vare sig man håller med eller ej, är det uppfriskande att läsa en artikel av åtminstone EN svensk journalist som gör ett gediget grävande jobb.

Fröken Fräken sa...

Tråkigt att du inte längre får plats med den fina skänken! Hoppas att den får komma till ett annat bra hem :-)

annika sa...

Så då är vi på hemmaplan igen då. I dag var det slutspurten för S. Han har gjort ett kanonjobb och måste vara trött i kväll.
Hoppas att du hade det bra hos barnbarnet. Jag cyklar förbi och pussar på min lilla så ofta jag kan. Hon är snart 4 månader och gillar att få mycket uppmärksamhet.
Ha en bra jobbarvecka...det är snart helg...
Kram
annika

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀

katarina sa...

Hallå där!

Blocket är verkligen bra. Jag har gjort många fina fynd där.

Härliga sommarbilder oxå..
kram Katarina