lördag 10 januari 2009

Möbler och Tv bekymmerSkönt med ledig dag igen. Det kommer att bli svårt att jobba hela veckor nu när man är van att vara ledig en hel del.

Trodde jag skulle vakna med världens träningsvärk idag, men icke som tur är. Ridningen började igen igår och det var en tuff, intensiv lektion. Vi har en underbar ridlärare, bra pedagogisk och noggrann. Jag är ju en hästtjej utan egen häst.

Vi har fått TV trul, köpte en ny i mellandagarna, nu är ju alla tv-apparater så himla avancerade så man vet inte vad som är fel när man helt plötsligt inte kan se alla kanaler. Det blev två vänder till Onoff för mannen idag och en ny tv anländer till veckan för det var faktiskt fel på den och inte på oss. Bättre förr med en enkel tv och två kanaler.

Själv ägnade jag mig att åka med brorsan och hans fru till Jakobsson möbler (hemsidan är inte helt bra), en fantastisk möbelaffär här i Närke. De mycket fint att titta på och sen har de märken som Bruka design och Lexington, Himla mm. Själv håll jag mig till småhandel, medans de andra vräkte på med nytt köksbord och stolar ...(hoppas de inte läser det här hi hi).
Små keramikhjärtan att lägga te-påsar i och två små brickor lagom för en kopp te och tilltugg.
Ha en fortsatt bra helg. Kram Kristina

6 kommentarer:

Mamma C sa...

ja, dessa morderniteter man är precis novis när det gäller att hantera dom. Tur man har en av barnen hemma fortfarande som kan hjälpa en när det gäller. Behöver ju inte vara märkes vara jämt :-)
Söta saker du hittade. Gott med en kopp rött och en kvällsmacka.
Kram Mamma C

Nettan sa...

Hejsan.

Fina grejer du hittade på Jacobssons. Där finns alltid så mycket vill ha grejer.
Nästa gång du åker öster om stan, passa på att titta in till mej och min lilla butik. Jag har öppet
ons-tors 16-19 lördag 11-15.
Skall till formexmässan i veckan och köpa in vårens nyheter, det skall bli spännande.

VÄLKOMMEN
Ha det bäst
Nettan

Min Skattkammare sa...

Vad härligt med en ridtur, och så underbart med utomhus hobby!
Det blev lite små rara ting ändå från Jacobssons!
Kram Kicki

Malin E sa...

Åh vart har du köpt dessa fina små hjärtan?? de var så fina!!
Kram Malin

Anonym sa...

台灣a片,色情聊天網,苗栗人聊天室,3a情色台灣,性感影片,台灣情色,a片圖片,台灣論壇遊戲區,性感卡通美女圖片,性感卡通美女圖,自拍電影免費下載,香港論壇,辣手美眉,網友自拍貼圖,金瓶梅成人影片交流,39a片情人光碟網,免費視訊聊天室,下川島美女圖片,天堂私服論壇,咆嘯老鼠論壇,性愛情慾自拍,後宮小電影,辣妹美女寫真,本土a片,

線上看a片,自拍圖片集,美女內衣秀,a片卡通,後宮電影下載,愛情公寓聊天室,104情色聊天,私服論壇,18成人avooo,洪爺貼圖,色咪咪影片網,線上直播a片,真實自拍,聊天室ukiss,成人小說,

貼圖片區,自拍圖貼,情色短片論壇,性感情趣內衣,老婆自拍,寫真集,免費視訊辣妹脫衣秀,嘟嘟情色貼圖,網路美女,免費色情貼圖貼片,馬術俱樂部,xxx383美女寫真,美女內衣秀,哈雷聊天室,bt 論壇,後宮人氣貼圖貼片,dcp2p論壇,免費聊天室,美女圖,成人電影,080豆豆聊天室,

袍嘯小老鼠影片,台灣論壇遊戲區,嘟嘟成人網,王婉玲自拍寫真,g世代論壇,free game免費遊戲,色情網,情侶自拍,台灣少婦,av美女,學生妹自拍寫真貼圖區,免費色情聊天室,完美女人,內衣模特兒,免費情色小說,

Anonym sa...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀
酒店經紀